Aantrekkelijk private leaseaanbod voor Nissan LEAF 19 november 2020

Nissan maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker voor particulieren die zorgeloos willen genieten van alle voordelen, zonder grote investering te hoeven doen. De private leasetarieven van de Nissan LEAF zijn tijdelijk extra scherp: het innovatieve model is al vanaf 359 euro per maand te rijden.

Het private leasetarief vanaf 359 euro per maand geldt voor de Acenta-uitvoering met 40 kWh-batterij, op basis van 48 maanden en 10.000 km/jaar. Na de Acenta volgen de luxere uitvoeringen N-Connecta (vanaf 389 euro per maand) en Tekna (vanaf 409 euro per maand). Voor een meerprijs van slechts 40 euro per maand is de auto voorzien van een 62 kWh-batterij, waarmee de actieradius toeneemt van 270 tot 385 km (WLTP).

 

 

Bekijk actie

 

 

 

Voor elke Nissan LEAF geldt dat het rijden extra comfortabel is dankzij het stroompedaal dat met een druk op de knop verandert in een ‘e-Pedal’. Hiermee kan de bestuurder niet alleen accelereren, maar ook remmen door simpelweg het pedaal los te laten. De LEAF kan hiermee zelfs volledig tot stilstand worden gebracht, ook voor- of achteruit op een helling. Het reguliere rempedaal fungeert als back-up indien extra remkracht vereist is.

 

Nissan Intelligent Mobility

De e-Pedal is een van de vele innovaties van de Nissan LEAF, die in 2010 als eerste betaalbare, 100 procent elektrische gezinsauto op de markt kwam en de basis legde voor de EV-revolutie in Europa.

Tien jaar na de introductie van de eerste LEAF biedt de huidige 62 kWh-versie een gemiddeld 160 procent grotere batterijcapaciteit en een 120 procent grotere actieradius. Met ProPILOT maakt Nissan intelligente, semi-autonome rijsystemen bereikbaar voor het grote publiek. Hiermee volgt de LEAF automatisch zijn voorligger op een vooraf ingestelde afstand en blijft daarbij in het midden van de rijstrook, zelfs in bochten, waarmee rijden in de LEAF uitzonderlijk veilig en ontspannen is.

Inmiddels zijn wereldwijd al meer dan 500.000 exemplaren van de Nissan LEAF verkocht. Daarbij is in het afgelopen decennium in Europa geen enkel kritiek incident gemeld waarbij de betrouwbaarheid van de batterij in het geding was. Van de Europese LEAF-rijders raadt 92 procent een EV aan bij familie en vrienden, terwijl driekwart aangeeft nooit meer terug te willen naar een auto met een verbrandingsmotor.

HomeNieuwsAantrekkelijk private leaseaanbod voor Nissan LEAF