ANWB Private Lease DEMO dagen 30 januari 2020

ANWB DEMO-DAGEN T/M 01-02

 

Proefrijden bij een dealer is natuurlijk altijd mogelijk, maar tijdens de demodagen, van 30 januari t/m 1 februari, staat het private lease aanbod van de ANWB centraal in de showroom van Auto Sturm Nissan en zorgen wij samen met LeasePlan voor een extra snelle afhandeling van (aan)vragen.

LEES HIER MEER

NISSAN ANWB PRIVATE LEASE AANBIEDINGEN

 

NISSAN MICRA
Je rijdt bijvoorbeeld al in een sportieve Nissan Micra vanaf 239,- per maand.

In de Visia-uitvoering van de Nissan Micra kun je al rekenen op een prima basisuitrusting, maar upgraden naar de Acenta of de ongekend populaire N-Connecta behoort ook tot de mogelijkheden. Vervolgens zijn er ook nog de nodige optiepakketten waarmee je nog meer extra luxe aan boord van je Micra kunt toevoegen. De Micra is ook als automaat leverbaar.

NISSAN LEAF
De volledig elektrische Nissan LEAF is tijdelijk spectaculair in prijs verlaagd. De LEAF kost je nu geen 439,- per maand, maar is er al vanaf 319,- per maand. Voor dat bedrag heb je de Acenta-uitvoering, maar voor de bescheiden meerprijs van slecht 10 euro per maand krijg je met de N-Connecta veel terug: o.a. parkeersensoren, camera’s rondom, grotere velgen en verwarmbare voorstoelen en achterbank. Ook de Tekna-uitvoering is te private leasen. Je komt met de LEAF zo’n 240 kilometer ver op één batterijlading.

NISSAN SUV’S
Ook de SUV’s zijn scherp geprijsd. Van ‘klein naar groot’ rijd je met ANWB Private Lease al de nieuwe Nissan Juke vanaf 299, – per maand. De nieuwe Juke valt in positieve zin minder op dan voorheen.  De Juke begint bij de Visia, maar ook hier kun je weer kiezen voor een luxere uitvoering (Acenta of N-Connecta) tegen een meerprijs per maand.

Zijn grotere broer is de populaire Nissan Qashqai. De Acenta-uitvoering lease je al vanaf 379,- per maand. Daarin kom je eigenlijk weinig te kort, maar voor de liefhebber krijg je met een upgrade naar de N-Connecta of Tekna veel luxe snufjes extra. De Qashqai is ook als automaat leverbaar.

HomeNieuwsANWB Private Lease DEMO dagen