Auto Sturm bij beste praktijkopleiders in Zeeland 4 juli 2019

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven heeft zes organisaties en bedrijven in verschillende categorieën uitgeroepen tot ‘beste leerbedrijven van Zeeland’. Auto Sturm master technicus Danny Vos hoort bij een select gezelschap van beste praktijkopleiders in Zeeland.

Auto Sturm is Erkend leerbedrijf en dat is een titel om trots op te zijn. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Het beeldmerk laat zien welke kwaliteitsstandaarden onze praktijkopleidingen voldoen. De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf.

De technische specialisten van Auto Sturm zijn voorloper op het gebied van alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan automobielen. Auto Sturm stelt zich ten doel erkent te worden als een topspeler op het gebied van betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service.

Wil jij werken bij Auto Sturm?

Kies ook voor kwaliteit en kom werken bij Auto Sturm. Er zijn nog verschillende vacatures en stageplekken beschikbaar. SOLLICITEER nu:

SOLLICITEER

 

HomeNieuwsAuto Sturm bij beste praktijkopleiders in Zeeland