Auto Sturm breid Nissan sales en aftersales activiteiten West-Brabant verder uit 31 maart 2021

Auto Sturm voegt het gebied Halsteren, Bergen op Zoom en omstreken vanaf heden toe aan het rayon en breid hiermee de sales en aftersales activiteiten verder uit in West-Brabant. Voor aanschaf, onderhoud, reparaties en garantie van alle nieuwe en gebruikte Nissan modellen kunt u terecht bij onze Nissan vestiging in Roosendaal.

Deze toevoeging ligt volledig in lijn met de visie van Nissan Nederland. Nissan Nederland streeft naar minder contractpartners waarbij grotere partijen beschikken over de nodige kennis en expertise en in staat zijn de klant optimaal en vanuit dezelfde gedachtegang te kunnen begeleiden en ondersteunen. Met deze filosofie investeert Auto Sturm in de toekomst van de partnerschap met Nissan die 4 sales en aftersales vestingen telt in Zuidwest Nederland.

Meer over deze vestiging

 

Moderne showroom

 

Auto Sturm Roosendaal beschikt over een ruim aanbod met betaalbare topkwaliteit in een moderne showroom aan de Autostrada in Roosendaal die voldoet aan de hoge standaarden die Nissan aan haar dealers stelt. Nissan staat voor topkwaliteit en scoort al jaren hoog op het gebied van klanttevredenheid.

Van de stoere Micra tot de innovatieve Qashqai: Nissan heeft een geschikte auto voor iedereen. Ook voor een Nissan occasion bent u bij Auto Sturm Roosendaal aan het juiste adres. Kies uit onze ruime voorraad Nissan modellen in verschillende prijscategorieën. Maak daarnaast kennis met onze uitstekende service. Onderhoud aan uw Nissan is mogelijk vanuit onze moderne werkplaats. Heeft u schade? geen probleem! Autoschade Sturm is erkend reparateur van Nissan en werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen. U bent van harte welkom!

Bekijk voorraad Ontdek onze acties

 

 

Ontdek de nieuwe Qashqai

 

De nieuwe Nissan Qashqai doet onze Nissan showrooms aan! Tussen 10 – 12 april staat de gloednieuwe Qashqai bij onze vestiging in Roosendaal om 1-op-1 kennis te maken. Om u volgens RIVM-richtlijnen te ontvangen maken wij gebruik van tijdsblokken voor max. 2 personen. U kunt zich hier aanmelden via onderstand formulier of neem telefonisch contact met ons op: 0165-573777

 

 

 

 

 

HomeNieuwsAuto Sturm breid Nissan sales en aftersales activiteiten West-Brabant verder uit