Auto Sturm EUROPEES KAMPIOEN INDOOR KARTEN TEAMS 2019! 25 februari 2019

 
Het kartteam van Auto Sturm is er afgelopen weekend in geslaagd om de Europese titel voor teams te winnen. Tijdens de halve finale bleek het tempo er al goed in te zitten. Met een minder gunstige kartloting slaagde de kersverse Europese kampioenen er in om in het kielzog te blijven van de concurrentie om zo een plek in de alles bepalende finale vast te stellen.

 
Tijdens de finale ging het vanaf minuut één goed. Patrick mocht na een prima kwalificatie vanaf plek 2 starten en reed samen met de koploper langzaam los van de overige deelnemers. Na een inhaalactie, zo’n 20 minuten in de race, kwam Auto Sturm op kop! Na wisselperiode één was de taak van Mike om de schade te beperken aangezien het onmogelijk was om een snelle kart te bemachtigen tijdens de wissel. Na een strakke stint en wat chaos bij de tweede wissel kon Mike toeslaan door op het juiste moment binnen te komen en zo Joris voor de resterende 45 minuten in een snelle kart te zetten. Met ongelofelijk constante tijden van Joris was het een kwartier voor de finish duidelijk dat alleen nog mechanische pech Auto Sturm kon tegen houden…
 
Zoals de titel aangeeft is gelukkig alles heel gebleven en is Auto Sturm er in geslaagd om de eerste Europese titel voor teams te winnen!!!


GALLERY:

 Foto’s door MAD Brothers’ racingteam & Edyta Pałeczka
HomeNieuwsAuto Sturm EUROPEES KAMPIOEN INDOOR KARTEN TEAMS 2019!