Auto Sturm is onderscheiden met de Hyundai Excellent Dealer Award 2022! 25 maart 2022

De Hyundai Excellent Dealer Award is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer – gemeten over een heel kalenderjaar – heeft geleverd. Auto Sturm ontvangt de onderscheiding omdat het heeft bewezen aan de strenge eisen van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie te voldoen. De Hyundai Excellent Dealer Award is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen.

 

Elk jaar beloont Hyundai Motor Nederland die dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen en uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid met de Excellent Dealer Award. In principe kan elke Hyundai-dealer deze onderscheiding in de wacht slepen. Het dealerbedrijf moet daarvoor uitblinken in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires, gecombineerd met hoge scores op het gebied van klanttevredenheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

 

In het Excellent Dealer Programma ligt de nadruk op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf. Hyundai Motor Nederland beoordeelt de dealerbedrijven op de volgende criteria: sales en after sales, klanttevredenheid, strategie, training en service. De structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat, zo bewijst Auto Sturm. Met andere woorden: een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten, boekt ook goede verkoopresultaten.

 

De directie van Auto Sturm is bijzonder trots op de behaalde Hyundai Excellent Dealer Award 2022: ‘Wij zorgen er nauwgezet voor dat onze service van hoog niveau is en blijft. Want een goede relatie met de klant is van levensbelang. In ons verzorgingsgebied hebben wij een heel goede naam en reputatie. Iedereen die Auto Sturm kent, zal beamen dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze sterke punten zijn. We hebben oog en aandacht voor de klant en zijn duidelijk in onze diensten. De Excellent Dealer Award is een teken van waardering voor ons team. Het betekent dat we ons werk goed doen.’

 

Het succes van Auto Sturm kan niet los worden gezien van de wereldwijde successen van Hyundai. Het merk is bezig met een succesvolle transitie naar elektrificatie en hard op weg naar marktleiderschap in de EV-markt.

HomeNieuwsAuto Sturm is onderscheiden met de Hyundai Excellent Dealer Award 2022!