Auto Sturm Technicus Danny Vos wint verkiezing beste praktijkopleider 2019 provincie Zeeland 15 juli 2019

Danny Vos van Auto Sturm is de beste praktijkopleider voor mbo-studenten van de provincie Zeeland in de sector MTLM. 1 Juli maakte SBB dat bekend.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Danny leidt sinds 2006 mbo-studenten op. Op de werkvloer van Auto Sturm leren we praktische en sociale vaardigheden. Danny is blij verrast met de prijs: “Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk.

Maandag 18 november organiseren de MBO Raad en SBB de Dag van het mbo. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Op dat evenement worden ook de overallwinnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland noemen.

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij gemiddeld de helft van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.


 

HomeNieuwsAuto Sturm Technicus Danny Vos wint verkiezing beste praktijkopleider 2019 provincie Zeeland