Bezoek de Hyundai winterinspectie 2 november 2020

De winter staat alweer snel voor de deur. Tijd voor de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie. Normaal maken we hier twee dagen lang een feestje van, maar dit jaar – in verband met Corona – moet het helaas anders, voor jouw en onze veiligheid.

Onze monteurs staan nu de hele maand november en december – op afspraak – voor je klaar en laten hun licht schijnen op 18 wintergevoelige punten. Bel voor een afspraak met Auto Sturm of klik HIER. Ook krijg je nog een leuk presentje, namelijk een superhandige Hyundai LED-lamp. Na afloop ontvangen wij het inspectierapport en weten we of uw auto klaar is voor de winter.

Afspraak maken

Frans Ruijter, Manager Parts & Accessoires bij Hyundai Motor Nederland: ‘Het moet dit jaar helaas anders. Daarom hebben we de soep nu bijvoorbeeld op een ludieke wijze in de mailing verwerkt. Dus de klanten krijgen de soep vooraf. Wat blijft is natuurlijk het goede doel, dit jaar is dat Stichting Opkikker. En ook het jaarlijkse cadeau dat onze klanten na afloop van de inspectie ontvangen. Leuke extra is dat in november de nagelnieuwe Hyundai i20 in de showrooms te bewonderen is.’

 

Ontdek de nieuwe i20

 

 

 

 

Mocht na de winterinspectie onverhoopt vervanging van onderdelen of reparatie nodig zijn, dan heeft de Hyundai-dealer ook nog een aantal aanbiedingen voor de klant, op bijvoorbeeld accu’s, ruitenwissers en banden.

€ 2,50 volledig naar het goede doel: Stichting Opkikker

De winterinspectie is gratis, toch vraagt Hyundai de deelnemers aan de winterinspectie – zoals elk jaar – € 2,50 te doneren voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie dit jaar gaat naar Stichting Opkikker. Zij organiseren een onvergetelijke dag voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Hyundai kijkt er weer naar uit om namens de Hyundai-rijders een mooie bijdrage te kunnen doen.

HomeNieuwsBezoek de Hyundai winterinspectie