Bezoek onze stand tijdens de contacta 2019 5 november 2019

Auto Sturm is goed vertegenwoordigd tijdens de contacta 2019 die plaatsvind op 5-6-7 november. Aanwezig zijn o.a. de bijtellingsvriendelijke Nissan LEAF e+ die nog van 4% bijtelling profiteert en als een van de weinigen direct te leveren is. Tevens pakken wij uit met een speciale carwrap op deze LEAF die wordt tijdens een demonstratie van Trim Line Zeeland wordt afgemaakt op de eerste dag.

 

 


Ook hebben we nog een unieke verschijning bij onze Nissan afdeling. De Nissan e-NV200 pick up maakt zijn Zeeuwse debuut bij ons op de stand. Zero-emission is het toverwoord als het gaat om de naleving van de steeds strenger wordende milieueisen. Met de komst van de Nissan e-NV200 heeft Nissan voor dit type bestelauto’s als eerste een absolute troef in de markt gezet. Naast inrichtingen voor de standaard gesloten bestel uitvoering bieden wij de mogelijkheid om de Nissan e-NV200 en de NV200 te leveren als compacte Pick-Up uitvoering. Door de compacte afmetingen en de praktische laadbak is de (e)NV200 Pick-Up een ideale auto voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten, etc.

 


Ook Hyundai is vertegenwoordigd met zijn eigen afdeeling. Aanwezigen zijn de gloednieuwe Hyundai KONA Hybrid en de volledig elektrische en directe leverbare Hyundai IONIQ Electric. Wist u dat de Hyundai KONA Hybrid standaard wordt geleverd met een automatische transmissie en 1300kg trekgewicht? Een combinatie die je niet vaak tegenkomt!

 

 

 


Daarnaast schittert de verbeterde en nieuwe Hyundai IONIQ Electric. Met de Hyundai IONIQ Electric rijd je – helemaal elektrisch – op een volle batterij tot wel 311 kilometer ver. Zonder uitstoot! De batterij kun je met een snellader in een halfuur tijd tot 80 procent opladen. Je kunt hem ook thuis opladen via een stopcontact. De Hyundai IONIQ Electric valt voor zakelijk rijders in de gunstige 4 procent bijtellingscategorie en is als een van de weinige EV’s direct leverbaar.

 

 


U kunt ons vinden op stand 1031.

HomeNieuwsBezoek onze stand tijdens de contacta 2019