De nieuwe Nissan Qashqai: Test ‘m zelf! 22 juni 2021

Hij is er: de nieuwe Nissan QASHQAI. De nieuwe generatie van onze ultieme crossover is tot in het kleinste detail verfijnd en zit vol geavanceerde innovaties. Ontdek zijn ongeëvenaarde rijcomfort en veiligheid tijdens een proefrit. Exclusief bij Auto Sturm!

 

 

 

Plan proefrit

 

 

 

 

De Nissan QASHQAI, altijd toonaangevend in design, weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV met krachtige proporties, glimmende LED-verlichting en stijlvolle lichtmetalen velgen tot wel 20 inch. En er zijn meer kleuren dan voor welke andere crossover ook. U bent er dus zeker van dat u niet onopgemerkt voorbijrijdt. De nieuwe Nissan Qashqai heeft nog steeds ‘precies de goede’ afmetingen en behoudt daarmee de kwaliteiten die de voorgangers zo populair hebben gemaakt. Wel is de derde generatie efficiënter opgebouwd en ziet hij er krachtiger uit, met een intelligent ergonomisch design voor meer ruimte en ruimtegevoel in het interieur.

 

 

 

 

U valt misschien voor de Nappa-leren segmenten of voor de bestuurdersstoel met massagefunctie. Nieuwe bekledingsmaterialen zorgen voor een uitnodigend en weelderig interieur. De nieuwe Nappa-lederen bekleding vergt 25 dagen om te maken en het kost meer dan 60 minuten om het nieuwe 3D-stiksel met diamantdesign aan te brengen. Of uw oog valt op het aanpasbare display en de geavanceerde connectiviteit. En wanneer u het ruime interieur ziet, vindt u hem misschien zelfs onweerstaanbaar.

 

 

 

 

De elektrisch bedienbare achterklep biedt moeiteloze toegang tot de bagageruimte als de bestuurder zijn handen vol heeft. De totale laadcapaciteit is met meer dan 70 liter toegenomen ten opzichte van de vorige generatie, wat voor een deel te danken is aan de 20 mm lagere laadvloer. Dat werd mogelijk dankzij de slimmere vormgeving van de achterwielophanging. Populaire kenmerken van de voorganger, zoals de opbergcompartimenten aan de zijkant bij de wielkasten en het Flexible Luggage Board System, zijn gehandhaafd. Ze zijn echter voorzien van een betere vormgeving en afgewerkt met duurzame bekleding aan de ene kant en eenvoudig te reinigen kunststof aan de andere kant.

 

 

 

De nieuwe Qashqai is voorzien van een geavanceerd infotainmentsysteem met een breed aanbod aan verbonden diensten, waaronder moeiteloze integratie van smartphones, in-car WiFi voor tot zeven apparaten en NissanConnect Services, een speciale app waarmee voertuigfuncties te bedienen zijn en de status van de auto te controleren is. Het grotere – 9 inch – NissanConnect-touchscherm met hoge-resolutie biedt toegang tot navigatie, entertainment en voertuiginstellingen. Het systeem is geschikt voor zowel Android Auto als Apple CarPlay. De verbinding met Apple Carplay is ook wireless mogelijk.

 

 

 

 

 

Plan proefrit

 

 

 

 

 

De nieuwe Qashqai

Vanuit iedere hoek!

 

 

 

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeNieuwsDe nieuwe Nissan Qashqai: Test ‘m zelf!