Deze Qashqai is nergens mee te vergelijken… 13 september 2021

Deze nieuwe QASHQAI is nergens mee te vergelijken. In 2007 vond Nissan de crossover uit met de QASHQAI, compact als een hatchback en daarnaast functioneel als een SUV. En nu is de Nissan QASHQAI volledig vernieuwd. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere ledverlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en aerodynamische lijnen oogt deze crossover toch compact.
De Nissan QASHQAI, altijd toonaangevend in design, weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV dankzij krachtige proporties. Dit betreft een van de absolute eye-catchers, is dit misschien wel de allerdikste?
U valt misschien voor de Nappa-leren segmenten of voor de bestuurdersstoel met massagefunctie. Nieuwe bekledingsmaterialen zorgen voor een uitnodigend en weelderig interieur. De nieuwe Nappa-lederen bekleding vergt 25 dagen om te maken en het kost meer dan 60 minuten om het nieuwe 3D-stiksel met diamantdesign aan te brengen. Of uw oog valt op het aanpasbare display en de geavanceerde connectiviteit. En wanneer u het ruime interieur ziet, vindt u hem misschien zelfs onweerstaanbaar.
Tekna Plus uitgevoerd met de premium kleur Fuji sunset en de net gearriveerde 1.3 MHEV Xtronic 4WD aandrijflijn.

Profiteer nu tijdelijk van de Nissan 𝗞𝗘𝗨𝗭𝗘 𝗗𝗘𝗔𝗟𝗦:

Kies 3 van de volgende acties:
𝗞𝗘𝗨𝗭𝗘 𝟭 | € 1.000 inruilkorting op voorraadauto
𝗞𝗘𝗨𝗭𝗘 𝟮 | 4 jaar gratis onderhoud
𝗞𝗘𝗨𝗭𝗘 𝟯 | 4 jaar extra garantie
𝗞𝗘𝗨𝗭𝗘 𝟰 | € 1.000 aan gratis accessoires
Ontdek meer
HomeNieuwsDeze Qashqai is nergens mee te vergelijken…