Dit is de Nissan JUKE Customized by Trim-Line 18 juli 2022

Ontmoet de laatste creatie van Trim-Line, de nieuwe Nissan JUKE! Als basis voor het geweldige ontwerp is, de al behoorlijk gepersonaliseerde, JUKE Kiiro genomen. Maar dat kon nog een stuk persoonlijker dacht Trim-Line!
 
Op het eerste oog lijkt alles zo af-fabriek besteld te zijn, maar schijn bedriegt. Er zijn ontzettend veel details veranderd. Zo is de Ceramic Grey Pearl exterieurkleur voorzien van een matte transparant steenslagfolie waardoor deze nieuw te verkrijgen kleur van Nissan een matte afwerking heeft, daardoor wordt het sportieve lijnenspel van de JUKE extra benadrukt en blijft de originele lak onderhuids in nieuwstaat!
 
Verder zijn er glans-zwarte BONNET STRIPES aangebracht die perfect in lijn lopen met de herkenbare V-motion grille en de scherpe lijnen over de motorkap. Alsof het zo hoort te zijn!
 
Daarnaast zijn de citroen-gele exterieur lijsten vervangen door hoogglans zwarte lijsten waardoor de ‘sinistere’ look helemaal af is.
 
Een nieuwe feature in carwrap en design is de warmtewerende folie op de voorruit die er niet alleen voor zorgt dat het zicht naar buiten beter is met tegenlicht maar ook voor extra koeling zorgt in het interieur.

 

Meer weten?

Wil jij jouw dierbare bezit een unieke look geven, of weer nieuw leven inblazen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Ontdek meer

 

Over Trim-Line

Wat ooit begon in een Zeeuwse studio is uitgegroeid tot een van de meest bekende film & folie bedrijven van Nederland. Trim-Line is al ruim dertig jaar een begrip in de automotive branche! Creativiteit, innovatie en constante kwaliteit zijn de elementen die aan de basis staan van het succes van Trim-Line B.V.

Ontdek meer

 

HomeNieuwsDit is de Nissan JUKE Customized by Trim-Line