Dit zijn de 5 meest gekozen kleuren op de nieuwe Nissan Qashqai 6 augustus 2021

Nieuwe uitvoeringen, nieuwe kleuren en voor het eerst de mogelijkheid om te kiezen voor een afwijkende dakkleur. Eén ding is zeker… Met de nieuwe Qashqai zijn jaloerse bliken standaard. Maar wat zijn nou de meest populaire kleurkeuzes? Wij zochten het uit en zette het op een rijtje:

 

 

Ceramic Grey

 

 

Dit is één van de nieuwe kleurkeuzes op de Nissan Qashqai die we voor het eerst te zien kregen tijdens de officiële introductie. Deze kleur accentueert de scherpe lijnen van de nieuwe Qashqai als geen ander en wordt vaak gekozen i.c.m. een Two-Tone Black Roof.

 

 

Pearl White

 

 

Sinds de introductie van de eerste generatie Nissan Qashqai was parelmoer wit ofwel Pearl White, altijd al een van de publieksfavorieten. Door de generaties heen is deze rijke parelmoer kleur ongewijzigd en altijd even populair gebleven.

 

Fuji Sunset

 

 

Vernoemd naar de dageraad van de hoogste berg in Japan mount Fuji en voor het eerst verkrijgbaar op de nieuwe Nissan Juke. Fuji Sunset Red is nu ook beschikbaar op de nieuwe Nissan Qashqai en wij zijn fan! TIP: ga voor het zwarte contrasterende dak voor een extra mooi effect.

 

 

Brilliant Black

 

 

Elegant, stijlvol en tijdloos… Kan je fout met briljantzwart? Eigenlijk niet. Voor wie wat anoniemer door het leven wil gaan is met de kleur Brilliant Black metallic de nieuwe Qashqai een absoluut chique verschijning. Tevens verkrijgbaar met een contrasterend Dark Grey dak.

 

 

Magnetic Blue

 

 

Dé introductie kleur en speciaal ontworpen om de contouren van de nieuwe Nissan Qashqai het best tot zijn recht te laten komen. Deze diepblauwe kleur is exclusief verkrijgbaar op de nieuwe Nissan Qashqai en hebben we nog niet eerder gezien op een Nissan model. Oordeel zelf:

 

 

De Nissan QASHQAI, altijd toonaangevend in design, weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV met krachtige proporties, glimmende LED-verlichting en stijlvolle lichtmetalen velgen tot wel 20 inch. En er zijn meer kleuren dan voor welke andere crossover ook. U bent er dus zeker van dat u niet onopgemerkt voorbijrijdt.

 

De nieuwe Nissan Qashqai heeft nog steeds ‘precies de goede’ afmetingen en behoudt daarmee de kwaliteiten die de voorgangers zo populair hebben gemaakt. Wel is de derde generatie efficiënter opgebouwd en ziet hij er krachtiger uit, met een intelligent ergonomisch design voor meer ruimte en ruimtegevoel in het interieur.

 

Meer weten?

 

 

 

Ontdek meer Bekijk acties

 

 

 

 

 

HomeNieuwsDit zijn de 5 meest gekozen kleuren op de nieuwe Nissan Qashqai