Dit zijn de meest bewezen elektrische auto’s van het moment 22 december 2020

Onweerstaanbaar elektrisch

De KONA Electric(tot 484km) en de Nissan Leaf(tot 385km) hebben alles wat je zoekt in een elektrische auto: een riante actieradius, een zeer rijk uitgerust infotainmentsysteem en een aantrekkelijke prijs. Deze zero emissie auto’s  zijn ontzettend veelzijdig en heel plezierig om in te rijden van en naar je werk. Alleen dit jaar profiteer je nog van 8% bijtelling. Stap je in de bewezen geprezen Hyundai KONA electric of wordt het de geavanceerde Nissan Leaf? Bij Auto Sturm hoef je niet te wachten, ze zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar. Wist je dat deze auto’s vrij gesteld zijn van wegenbelasting?

Hyundai KONA Electric

De 64 kWh-sterke Hyundai KONA Electric heeft een actieradius tot wel 484 kilometer, wat betekent dat je er van Utrecht tot Parijs mee kunt rijden zonder tussentijds op te laden! Wist je trouwens dat je in een elektrische auto ook energie op kunt wekken tijdens het rijden zelf? Wanneer je je voet van het gaspedaal haalt in een elektrische auto, remt de auto af. Hiermee wek je elektrische energie op. Energie die weer gebruikt wordt op het moment dat je optrekt noem je regeneratief remmen. Door regeneratief te remmen, gebruik je de actieradius zo efficiënt mogelijk.

De KONA Electric biedt veel gemak. Hij heeft een hoge instap en het is met een fietsendrager mogelijk om 2 elektrische fietsen mee te nemen. Gemak zit ‘m natuurlijk ook in garantie. Daarom bieden wij standaard 5 jaar garantie (zonder kilometerbeperking) op de auto zelf, en standaard 8 jaar batterijgarantie (tot 160.000 km). Gemoedsrust is standaard.

Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA Electric ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden!

 

 

 

Ontdek de Kona Electric

 

 

 

 

Nissan Leaf
Een van de grotere succesverhalen op het vlak van betaalbare elektrische auto’s is natuurlijk de Nissan Leaf. De eerste generatie slaagde erin om mensen warm te laten lopen voor het idee van een ruime alledaagse elektrische hatchback.

Begonnen we met 24 kWh in de eerste generatie, nu heeft de huidige generatie Leaf e+ 62 kWh aan boord. Je kan de nieuwste Nissan LEAF kiezen die het beste bij je leven past. De Nissan LEAF e+ is uitgerust met een batterij van 62 kWh voor een rijbereik tot 385 kilometer en is dus ideaal voor langere ritten. De Nissan LEAF heeft een batterij van 40 kWh met een rijbereik tot 270 kilometer, perfect voor dagelijkse ritten naar school of het werk en weer terug naar huis.

Wie geen vakantietrips maakt van meer dan 600 kilometer op een dag, heeft met de Nissan Leaf e+ een auto die je stress loos en schoon van A naar B brengt. De adaptieve cruise control, de verwarmde stoelen voor en achter en de keyless entry in de top-of-the-range tekna uitvoering dragen allemaal bij aan dat comfort. De nieuwe elektromotor van 218 pk zorgt dat je in 7,3 seconden naar de 100 sprint. Dat komt bijvoorbeeld dicht bij een Golf GTI die het in 6,5 seconde kan!

 

 

Ontdek de Nissan LEAF

 

 

 

 

(ON)GEWOON OPEN
Je mag bij Auto Strum altijd op mobiliteit rekenen. Ook nu. Daarom helpen wij je graag online en ben je welkom op onze vestigingen voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. We zijn op verschillende manieren bereikbaar om een auto te kopen. Nu onze showrooms zijn gesloten, zijn onze verkopers online beter bereikbaar dan ooit en willen je met plezier helpen bij vragen over onze modellen. Een proefrit of aflevering op locatie? Dat regelen wij graag voor je!

Dit kan op verschillende manieren; telefonisch, via de chat op onze website, maar ook via e-mail. Daarnaast is ons volledige aanbod producten en diensten te vinden op onze website en zitten wij klaar voor al uw vragen!

 

Bekijk onze elektrische voorraad
HomeNieuwsDit zijn de meest bewezen elektrische auto’s van het moment