EXCLUSIEVE introductie van de Hyundai IONIQ 6 bij Auto Sturm 13 februari 2023

Slank van postuur en onmiskenbaar uniek. De gloednieuwe elektrische Hyundai IONIQ 6 staat symbool voor een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp en coconachtige interieur bieden een gepersonaliseerde en flexibele ruimte die nooit eerder te zien is geweest. Tot nu, want ter gelegenheid van de showroom introductie hebben wij 17 en 18 februari exclusief de mogelijkheid om de IONIQ 6 zelf te testen en goed te bekijken in onze showrooms!

Daarnaast krijg je dit weekend bij bestelling van een nieuwe IONIQ 6 het eerste jaar GRATIS onderhoud én 10% korting op accessoires. Alleen bij Auto Sturm.

 

 

 

De strakke, ronde lijnen van de IONIQ 6 stralen elegante eenvoud uit en zijn een eerbetoon aan de iconische, gestroomlijnde voertuigen van de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Het sierlijk aflopende dak en de elliptische, op een vleugel geïnspireerde achterspoiler benadrukken het sportieve karakter van deze unieke elektrische sedan. Mede dankzij zijn lage front en actieve luchtlaten aan de voorzijde heeft de IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,21, wat bijdraagt aan zijn riante rijbereik. In combinatie met de long-range 77,4 kWhbatterij bedraagt de geschatte actieradius van de IONIQ 6 ruim 610 kilometer (WLTP)*.

Proefrit

  • In welk model heeft u interesse?

  • Hidden
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeNieuwsEXCLUSIEVE introductie van de Hyundai IONIQ 6 bij Auto Sturm