Het nieuwe groene visitekaartje van de Sloecentrale 1 september 2020

Een mooie uitbreiding van het wagenpark voor de sloecentrale. Onlangs is deze volledig elektrische e-NV200 pick-up met open laadbak toegevoegd aan de groeiende groene vloot. Zero-emission is het toverwoord als het gaat om de naleving van de steeds strenger wordende milieueisen. Met de komst van de Nissan e-NV200 heeft Nissan voor dit type bestelauto’s als eerste een absolute troef in de markt gezet. De kleinste bestelauto van Nissan is de ideale partner voor diegenen die een compleet uitgeruste 100% elektrische bedrijfsauto zoeken.

Voor het vervoeren van meer lading is het mogelijk om een open laadbak op te bouwen op de Nissan e-NV200 Basis Pick-up. De open laadbak wordt voorzien van een houten laadvloer en daarbij behorend hang- en sluitwerk. De laadbak heeft een uitwendige afmeting van 2000 mm (L) x 1755 mm (B). De inwendige afmeting is 1950 mm (L) x 1700 (B) mm. Het zij- en achterbord van de laadbak is van aluminium en is 300 mm hoog en het kopschot heeft een hoogte van 400 mm.

Het groene wagenpark van de sloecentrale

De e-NV200 pickup gaat de groene vloot versterken. De helft van het personeel van de Sloecentrale in Ritthem rijdt sinds kort in een elektrische auto naar en van het werk. Het schone elektrische vervoer is niet duurder dan de vergoedingen voor woon-werkverkeer met benzine- en dieselauto’s, zegt het bedrijf. De Nissan Leaf’s zijn geleverd door Auto Sturm in Middelburg.

Kees Laban, commercieel en financieel manager van de Sloecentrale: ,,Als management proberen we sinds vorig jaar het personeel nauw te betrekken bij brainstormsessies over innovatieve duurzame projecten. Het idee om voor alle werknemers elektrisch vervoer te organiseren, troffen we aan in onze ideeënbus Speak Your Mind. Een projectteam met daarin ook een aantal personeelsleden is met dit ambitieuze idee aan de slag gegaan. En nu, een jaar later, is het gerealiseerd.”

Lees het volledige artikel hier:

Bekijk artikel

 

HomeNieuwsHet nieuwe groene visitekaartje van de Sloecentrale