Hier word je hebberig van: Hyundai i30 Fastback N Line 19 maart 2020

Er zijn genoeg alledaagse redenen om te kiezen voor een auto vanwege zijn praktische kwaliteiten, zijn zuinige verbruik of zijn hoge instap… Dan zijn er auto’s die je wilt hebben omdat ze zo mooi zijn. Auto’s die je kiest met het hart. De Hyundai i30 Fastback N Line is er zo ééntje. Hier word je spontaan verliefd op en dan helemaal op het exemplaar dat nu bij ons in de showroom staat.

De aflopende daklijn, de stijlvolle contouren, de elegante vormgeving van het dashboard en het gebruik van mooie materialen zorgen voor een premiumgevoel van kwaliteit en ruimte. Dat is de aandacht voor detail die past bij een fastback en extra tot zijn recht komt in N Line trim. Deze speciale versie brengt de elegantie van een vijfdeurscoupé en de sportiviteit van Hyundai’s N-performance-modellen samen in één model.

De 140 pk (103 kW) sterke Hyundai i30 Fastback N Line onderscheidt zich door zijn stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden (voor meer grip), zijn aangepaste onderstel (voor een sportiever rijgedrag) en zijn speciale uitlaatsysteem (voor een sportiever geluid). Het interieur is voorzien van N-sportstoelen en N-accenten op het stuur en pookknop.

Mike Sturm legt uit waarom deze N Line zich onderscheid van de rest:

Bekijk onze voorraad:

HomeNieuwsHier word je hebberig van: Hyundai i30 Fastback N Line