De Hyundai dealer in Zeeuws-Vlaanderen stopt met de verkoop van nieuwe Hyundai’s. Auto Sturm neemt dit per direct over. 8 april 2020

De Hyundai dealer in Terneuzen stopt met de verkoop van nieuwe Hyundai’s in Zeeuws-Vlaanderen. Auto Sturm neemt dit per direct over. Voor alle nieuwe modellen van Hyundai en voor onderhoud en reparatie kunt u vanaf nu terecht bij onze Auto Sturm Hyundai vestigingen in Middelburg en Goes.

Hyundai staat voor topkwaliteit en een betaalbare prijs. Alle nieuwe Hyundai-modellen hebben een 5-jarige, onbeperkte kilometergarantie. Van de compacte i10 tot de stoere Tucson: Hyundai heeft een geschikte auto voor iedereen en zijn direct leverbaar bij Auto Sturm tegen de scherpste prijs.

Ook voor een Hyundai occasion bent u bij Auto Sturm aan het juiste adres. Kies uit onze ruime voorraad in verschillende prijscategorieën en uit alle modellen die Hyundai te bieden heeft. Maak daarnaast kennis met onze uitstekende service. Onderhoud aan iedere Hyundai is mogelijk in onze moderne werkplaats. Heeft u schade? geen probleem! Autoschade Sturm is erkend reparateur van Hyundai en werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen. U bent van harte welkom!

HomeNieuwsDe Hyundai dealer in Zeeuws-Vlaanderen stopt met de verkoop van nieuwe Hyundai’s. Auto Sturm neemt dit per direct over.