Hyundai presenteert een gloednieuwe SUV en zijn naam is … 27 november 2020

… Bayon. Aangenaam! Zo gaat het gloednieuwe model heten dat Hyundai binnenkort toevoegt aan zijn inmiddels indrukwekkende SUV-familie. De Hyundai Bayon is een volledig nieuw ontworpen model voor het B-segment en verschijnt in de eerste helft van 2021 in de showroom.

De Hyundai Bayon is na de KONA, de Tucson, de Santa Fe en de waterstof-elektrisch aangedreven NEXO het nieuwste lid van de SUV-familie van Hyundai in Europa. Met de Bayon als nieuw instapmodel in de klasse van de compacte SUV’s wil Hyundai het aanbod in dit zeer populaire segment verder uitbreiden. Zo hoopt Hyundai nog beter aan de vraag van Europese klanten te kunnen voldoen.

 

Franse stad Bayonne

De naam Bayon is afgeleid van de stad Bayonne in het zuidwesten van Frankrijk. Omdat de Hyundai Bayon in de eerste plaats een Europese auto is, besloot Hyundai zijn nieuwste model te vernoemen naar een Europese stad. Bayonne ligt tussen de Atlantische kust en de Pyreneeën. Het is een geweldige locatie voor mensen die houden van sportieve activiteiten, zoals zeilen en wandelen – wat aansluit bij het lifestylekarakter van het nieuwe model.

Steden in de Verenigde Staten

Zoals voor al zijn SUV’s heeft Hyundai zich ook voor de naam van zijn nieuwste model laten inspireren door locaties over de hele wereld. Zo zijn de Hyundai Tucson en de Hyundai Santa Fe vernoemd naar steden in de Verenigde Staten en is de naam van de Hyundai KONA afgeleid van het district Kona op Hawaï. Zelfs de Hyundai NEXO heeft geografische roots. Deze waterstof-elektrisch aangedreven SUV ontleent zijn naam aan Nexø – een van de steden op het populaire Deense vakantie-eiland Bornholm.

 

KONA Electric SUV nu extra scherp geprijsd

Wilt u nu al de voordelen van een Hyundai SUV ervaren, bekijk dan ook eens de Hyundai KONA Electric. Zakelijk rijders die nog vóór het einde van 2020 voor de Hyundai KONA Electric kiezen, betalen slechts 8 % bijtelling. Vanaf 1 januari 2021 is dat 12 %. Particulier rijder? Profiteer dan van onze scherpe private lease-aanbieding en rijd de KONA Electric al vanaf € 499 per maand. De KONA Electric is direct uit voorraad leverbaar bij Auto Sturm. Kom verder.

 

 

 

ONTDEK DE KONA ELECTRIC Bekijk voorraad
HomeNieuwsHyundai presenteert een gloednieuwe SUV en zijn naam is …