JUBILEUM: Auto Sturm is 12,5 jaar officieel dealer van Hyundai 25 augustus 2021

Een mijlpaal in de historie van Auto Sturm en Hyundai. Het ‘koperen’ jubileum werd gevierd met de directie van Hyundai Motors Nederland die naar Auto Sturm Hyundai in Goes afreisde om het jubileum mee te vieren.

Op 24 augustus kwam de delegatie speciaal vanuit Sassenheim gereisd om de Auto Sturm directie te verrassen en twee cadeaus te overhandigen ter ere van deze mijlpaal. De eer was aan Joris Sturm om van algemeen directeur Tjalling Hollander een cheque in ontvangst te nemen van €1.000 die te spenderen valt aan feestelijke activiteiten voor de medewerkers van Auto Sturm.

Daarnaast werd er een cheque overhandigd door Hyundai Nederland president Jungpyo Lee aan de directie van Auto Sturm om te spenderen aan de marketingactiviteiten van Auto Sturm en Hyundai in Zeeland. Een aangename verrassing en mooie manier om deze feestelijke mijlpaal te vieren.

 

Wij kijken terug op 12,5 fantastische jaren en zijn helemaal klaar voor de volgende 12,5 jaar! Maar hoe ziet autorijden er in de toekomst eigenlijk uit? Met Hyundai heeft Auto Sturm een merk en partner in huis die op alle fronten voorloopt op het gebied van nieuwe mobiliteit. Zo is de volledig elektrische IONIQ 5 dé nieuwe benchmark in zijn segment en zet Hyundai vol in op waterstof wat resulteerde in de alom geprezen Nexo.

Auto Sturm stelt zich ten doel om als topspeler erkent te worden op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Om dat te bereiken, streven we naar maximale klanttevredenheid. En daar doen we alles voor. Hyundai staat voor kwaliteit en dat weet Auto Sturm als geen ander te benadrukken.

 

Ontdek Hyundai bij Auto Sturm

Van de gloednieuwe IONIQ 5 tot aan de super sportieve i30 N. Auto Sturm is totaal dealer van Hyundai met een ruime voorraad nieuw en betrouwbare occasions van ieder model. Auto Sturm is exclusief dealer van Hyundai in Zeeland.

 

Ontdek Hyundai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HomeNieuwsJUBILEUM: Auto Sturm is 12,5 jaar officieel dealer van Hyundai