Maak kennis met: Michel van Dommelen 23 september 2019

Een nieuw gezicht bij de sales afdeling van Auto Sturm. Vanaf september is Michel van Dommelen het team komen versterken als Verkoopadviseur Zakelijke markt. Michel was voor zijn overstap naar de autobranche werkzaam als inkoper bij een totaalleverancier van verbruiksartikelen.

‘Ik ben nu vers aan de slag bij Auto Sturm en heb het direct naar mijn zin. Een nieuwe uitdaging in een nieuw vakgebied waar ik ontzettend naar uit kijk.

Er valt vanaf dag één van alles te leren, want Auto Sturm is ontzettend in beweging, met merken als Nissan en Hyundai die voorop lopen in de ontwikkeling van de huidige markt. Daar probeer ik nu zoveel mogelijk kennis van op te doen. Mijn collega’s vertellen me enthousiast over hun vak, delen hun kennis en laten zien hoe alles werkt.

Het is mijn taak om te kijken wat er bij onze klanten speelt, hoe ze werken, wat ze nodig hebben en wat Auto Sturm voor hen kan betekenen. Met de huidige ontwikkelingen en verschuivende vraag binnen de zakelijke markt zijn er veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de opkomst van de elektrische auto en bedrijfsauto.

Ben ik nog niet bij u langs geweest, maar zou u dat wel op prijs stellen? Laat het me zeker weten, ik kom graag kennis maken!’

 

 

 

CONTACT


In contact komen met Michel?

E. michel@autosturm.nl

T. +31 6 29 36 50 50

W. www.autosturm.nl

Auto Sturm biedt een totaaloplossing op zowel particulier als zakelijk mobiliteitsgebied sinds 1983. De drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de klant. Daarom staan wij achter onze merken en vertegenwoordigen wij deze met trots.

HomeNieuwsMaak kennis met: Michel van Dommelen