MEET THE TEAM: Kees de Feijter 6 oktober 2021

Maak kennis met het nieuwste gezicht binnen de Auto Sturm organisatie. Kees de Feijter is een eersteklas Hyundai man die voorheen 7 jaar werkzaam was bij de voormalig Hyundai dealer in Zeeuws Vlaanderen. Gezien de ontwikkeling van het merk Hyundai en het exclusief recht van Auto Sturm om nieuwe Hyundai’s in Zeeland te verkopen heeft Kees besloten zich aan te sluiten bij de groeiende Auto Sturm Hyundai organisatie.

Kees is geen onbekende in Zeeuws-Vlaanderen. Zelf woonachtig in Biervliet en met 20 jaar autobranche ervaring in Zeeuws-Vlaanderen is Kees een bekend gezicht binnen de automotive van Zeeland.

 

 

KdF: ”Hyundai is aan een enorme ontwikkeling bezig, daar wil ik graag deel van uitmaken. Hyundai heeft op technisch en optisch gebied generaties overgeslagen en is nu één van de meest vooruitstrevende automerken. Neem bijvoorbeeld de volledig elektrische IONIQ 5 die demonstreert wat voor kwaliteit auto’s Hyundai momenteel kan maken. En er zit nog veel meer in het vat!”

”Ik heb veel vaste klantrelaties over de jaren opgebouwd, met dit nieuwe hoofdstuk hoop ik dezelfde gezichten terug te zien in Middelburg en uit te breiden op het huidige klantbestand”

 

Hyundai biedt de keuze uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing u dus zoekt, Hyundai heeft ‘m. Nu en in de toekomst! Ons team staat altijd voor u klaar, of u nu een nieuwe of gebruikte auto zoekt, reparatie of onderhoud aan uw auto vereist is of u meer informatie wilt over onze auto’s, private lease of wat u dan ook wilt weten.

Voor elk wat wils bij Hyundai. Naast de auto’s met een vorm van elektriciteit aan boord leveren wij uiteraard ook nog gewoon de vertrouwde en nieuwe Hyundai i10, en is de Hyundai i20 in zijn nieuwe gedaante een absolute publieksfavoriet geworden. Auto’s met een hogere instap zijn uiteraard ook van de partij in de vorm van de gloednieuwe Hyundai BAYON, KONA, nieuwe TUCSON en de onlangs geïntroduceerde SANTAFE.

Ontdek Hyundai  exclusief bij Auto Sturm

 

 

 

Ontdek meer
HomeNieuwsMEET THE TEAM: Kees de Feijter