MEET THE TEAM: Michael Jellema 22 februari 2023

Met intreding van het nieuwe jaar zijn er een aantal wijzigingen bij onze vestiging in Goes. Voor bezoekers van onze vestiging zal het zijn opgevallen dat Johnny Sturm minder aanwezig is bij Auto Sturm in Goes. En daar is een goede reden voor… Johnny gaat namelijk met pensioen!

En dat brengt grote veranderingen met zich mee, want Johnny was overal bij betrokken, van Sales tot Aftersales en was onderdeel van de directie van Auto Sturm. De nu openstaande taak van vestigingsmanager in Goes werd dan ook gecreëerd en wij stellen u graag voor aan de nieuwe verantwoordelijke voor Auto Sturm Goes: Michael Jellema!

Michael heeft voorheen een rijke loopbaan in de makelaardij gehad waar hij 25 jaar ervaring in heeft opgebouwd. Begonnen voor zichzelf aan het begin van zijn makelaars-carrière en vervolgens werkzaam geweest voor twee grote makelaarskantoren voordat hij zijn rentree maakte in de autowereld. U leest het goed, Michael heeft ervaring in de autowereld want aan het begin van zijn werkende carrière heeft hij 6 jaar gewerkt bij een autogarage! Er is in die tijd een hoop veranderd in de autowereld en Michael gaat dan ook vol vertrouwen deze nieuwe uitdaging aan met de volledige steun van de directie.

 

 

Q&A

Wij vroegen ter introductie een aantal vragen aan Michael ter kennismaking voor Auto Sturm klanten.

Vertel eens wat meer over jezelf, waar kom je vandaan?

Ik ben 48 jaar, woonachtig in Middelburg en woon daar met alle plezier samen met mijn partner en twee dochters én dus op korte afstand van Auto Sturm Goes!

Waarom heb je de makelaardij verlaten?

Om een aantal redenen, ik was natuurlijk al geruime tijd werkzaam in deze wereld en heb dat met alle plezier gedaan echter had het gevoel van ‘een nieuwe uitdaging’ de boventoon. Daarnaast miste ik collegialiteit in de zin van collega’s zien en spreken want je bent toch meer op jezelf in de makelaardij. Ook miste ik het frequentere klantcontact omdat er simpelweg meer auto’s verkocht en onderhouden worden dan huizen en dus nu meer mensen zie en spreek. Want uiteindelijk ben ik toch een mensenmens!

Hoe ben je bij Auto Sturm gekomen?

Bij mijn voorgaande job had ik contact met Joris en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Toen ik werd gevraag voor deze nieuwe uitdaging vond ik het eens tijd om een kop koffie te gaan drinken en toen kwam ik er vrij snel achter dat dit mijn nieuwe uitdaging moest worden. Ook de profilering en kwaliteit van Auto Sturm sprak mij aan om onderdeel van uit te maken.

Wil je nog wat kwijt aan de lezers?

Ja uiteraard, want voor velen zal ik een nieuw gezicht zijn en de overgang vrij plots hebben plaatsgevonden. Maar met de volledige steun van de directie ga ik deze uitdaging met veel plezier tegemoet en ben ik er van overtuigd dat Auto Sturm Goes de kwaliteit op alle vlakken kan blijven leveren zoals klanten dat van ons gewend zijn en verwelkom ik u graag voor een kennismaking!

 

 

Over Auto Sturm Goes

Auto Sturm in Goes is officieel dealer van Nissan en Hyundai. Van elektrisch tot compact, voor lease, nieuw en kwaliteitsoccasions. Voor reparaties en onderhoud. Auto’s met betaalbare topkwaliteit voor iedereen, nu en in de toekomst. Kom verder met onze merken. Als gewaardeerd lid van de familie profiteert u altijd van de beste acties en scherpste aanbiedingen. Dus JOIN THE FAMILY en laat u overtuigen van onze 5-sterren service!

 

HomeNieuwsMEET THE TEAM: Michael Jellema