MEET THE TEAM: Ontmoet de nieuwe gezichten van Auto Sturm 9 februari 2021

Auto Sturm is voortdurend in ontwikkeling en om te zorgen dat wij de service kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent is het belangrijk om daar een sterk team omheen te bouwen. Graag stellen wij twee nieuwe collega’s aan u voor die u misschien al gesproken heeft via de telefoon of per mail.

Harmine Dorenbos

 

Als medewerker Secretariaat & Support is Harmine de duizendpoot van Auto Sturm. Harmine verricht onder andere ondersteunende werkzaamheden voor de afdelingen Sales en Aftersales, denk hierbij aan bewaking van de klantentevredenheid en klachtafhandeling, CRM beheer, archivering van verkoop-dossiers en diverse administratieve werkzaamheden.

 

 

 

 

Erik Hubregtse

 

Een echte schade-expert met passie voor het schadeherstelvak die gaat voor topkwaliteit en tevreden klanten. Met die woorden valt de nieuwe werkplaatschef van Autoschade Sturm het beste samen te vatten, ontmoet Erik Hubregste!

Erik heeft jarenlange ervaring in het autoschadevak en is verbindende factor tussen zijn nieuwe collega’s in de werkplaats en de collega’s op het front-office van de vestiging. Daarnaast waarborgt Erik dat er kwaliteit geleverd wordt en houdt toezicht op een veilige werkomgeving.

 

 

Wij heten Harmine en Erik van harte welkom in het team van Auto Sturm!

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

HomeNieuwsMEET THE TEAM: Ontmoet de nieuwe gezichten van Auto Sturm