Met deze slimme Nissan-golfbal versla je elke golfprofessional 31 augustus 2019

Om bij het putten de juiste route over het golfparcours te bepalen, detecteert een camera in vogelperspectief de golfbal op de green en de hole. Wanneer de bal geslagen wordt, zorgt een controlesysteem ervoor dat hij vervolgens de juiste route volgt. Dankzij een interne elektromotor en sensortechnologie bereikt de golfbal moeiteloos de hole. Zo voelt elke golfspeler – jong en oud – zich even een sterspeler.

Zelfrijdende stoelen en slippers
De ProPILOT golfbal is de nieuwste toevoeging aan een reeks concepten die geïnspireerd zijn door Nissan ProPILOT. De Intelligent Parking Chair, ProPILOT Chair en ProPILOT Ryokan (inclusief zelfparkerende slippers) gingen deze golfbal voor.

Nissan Skyline
De ProPILOT-golfbal is een doorontwikkeling van de Nissan ProPILOT 2.0 assistentietechnologie. ProPILOT 2.0 biedt ondersteuning bij het rijden op snelwegen. De technologie werkt samen met het navigatiesysteem en stuurt de auto zelfstandig via de geplande route over de snelweg, van oprit tot afrit. Het is daarmee ’s werelds eerste systeem dat een navigatieroute volgt en bestuurders in staat stelt te rijden zonder het stuur aan te raken. ProPILOT 2.0 is vanaf september in Japan beschikbaar op de Nissan Skyline.

ProPILOT is onderdeel van Intelligent Driving. Samen met Intelligent Power en Intelligent Integration is dit één van de pijlers van Nissan Intelligent Mobility. Deze visie van Nissan op de toekomst van mobiliteit zorgt niet alleen in de auto, maar nu dus ook op de golfbaan voor een optimale, stressvrije ervaring.

HomeNieuwsMet deze slimme Nissan-golfbal versla je elke golfprofessional