Nieuwe Nissan JUKE N-Design: Een exclusief karakter 13 augustus 2020

Wilt u dat uw nieuwe Nissan JUKE zich onderscheidt van de andere met individuele details? Dan is de N-DESIGN-uitvoering wat u zoekt. Met in het oog springende exterieurdetails wordt uw nieuwe Nissan JUKE de ware voor u. Scherpe lijnen, opvallende lichten, intrigerende designaccenten, 19″ lichtmetalen ‘AKARI’ velgen en een onderscheidend zwevend dak. De nieuwe Nissan JUKE N-Design ziet er gedurfd uit. Exclusief bij de N-Design uitvoering kunt u kiezen uit allerlei exterieur- en interieurpakketten. Van lichte interieurkleuren met Alcantara en leer tot indrukwekkende exterieurs met twee kleuren lak: mix, match en pas de nieuwe Nissan JUKE helemaal aan uw eigen voorkeuren aan.

Met 15 verschillende kleurcombinaties in de N-Designuitvoering is de uwe kiezen misschien wel de allermoeilijkste beslissing. Kies de beste kleur voor het dak, een haaienvinantenne, accessoires aan de voor- en/of achterkant en nog veel meer om uw nieuwe Nissan JUKE perfect aan te laten sluiten bij uw stijl. Uniek in de N-Designuitvoering: de uitgesproken kleuren reflecteren uw persoonlijkheid in uw interieur. Ga voor het oranje interieur om een statement te maken, ga voor zwart voor soberheid en klasse, of kies de pure, elegante witte afwerking.

Nu de afleveringen doorgaan kom je ze steeds vaker tegen in het straatbeeld. Net als de ‘oude’ JUKE maakt de nieuwe een enorm statement, echter is de nieuwste JUKE op alle punten verbeterd. De voornaamste veranderingen zijn de praktische kwaliteiten die zijn toegevoegd en ‘geheimen’ die rondom de auto zitten die je op het eerste oog niet zo snel zal spotten. Wij verklappen er een paar in deze video:

 

 

 

 

HomeNieuwsNieuwe Nissan JUKE N-Design: Een exclusief karakter