Nieuwe Tucson ook in N-Line uitvoering 10 november 2020

Van de gloednieuwe Hyundai Tucson die in januari 2021 in de showroom arriveert, komt er ook een N Line-uitvoering. Deze extra sportieve versie valt op door zijn krachtige looks, zeer rijke en sportieve uitrusting en dynamische rijkwaliteiten. Met deze eerste teaserfoto’s van de Tucson N Line licht Hyundai alvast een tipje van de sluier op.

Het nieuwe model combineert het futuristische design, het comfort en de geavanceerde connectiviteit van de gloednieuwe Tucson met de onderscheidende en dynamische styling die we kennen van andere Hyundai-modellen in N Line-uitvoering.

Geïnspireerd op high-performance N-label

 

Bovendien voegt de Tucson N Line nog meer dynamiek toe aan het toch al sportieve uiterlijk van de nieuwe SUV en krijgt de nieuwkomer diverse onderscheidende designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai.

De nieuwe Tucson is het zevende model binnen het Hyundai-gamma dat een sportieve N Line-uitvoering krijgt. Eerder al kregen de i10, i20, i30, i30 Wagon, i30 Fastback en KONA deze sportieve outfit aangemeten.

De nieuwe Hyundai Tucson in N Line-uitvoering komt in de lente van 2021 naar Nederland. Meer details worden later bekendgemaakt.

De nieuwe Tucson

 

Soms heb je van die auto’s waar je eindeloos naar kunt blijven kijken, waaraan je steeds weer iets nieuws ontdekt en waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. De gloednieuwe, vierde generatie Tucson is zo’n auto. Bijzonder is dat de nieuwe Tucson is ontworpen met behulp van geometrische algoritmen die tot stand kwamen met behulp van de allernieuwste digitale technologie, ook wel ‘parametrische dynamiek’ genoemd. Het resultaat: prominente geometrische patronen, ook wel ‘parametrische juwelen’, die de auto een progressief karakter geven.

 

 

 

Ontdek de nieuwe Tucson

 

 

 

 

Registreer uw interesse

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeNieuwsNieuwe Tucson ook in N-Line uitvoering