Nissan Juke N-Design: Omarm het uitgesprokene 25 november 2020

Wilt u dat uw nieuwe Nissan JUKE zich onderscheidt van de andere met individuele details? Dan is de N-DESIGN-uitvoering wat u zoekt. Met in het oog springende exterieurdetails wordt uw nieuwe Nissan JUKE de ware voor u. Scherpe lijnen, intense lichten, intrigerende designaccenten, 19 inch lichtmetalen AKARI velgen en een onderscheidend zwevend dak. Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit. Bent u klaar om een statement te maken? Het toonaangevende design van de nieuwe Nissan JUKE N-Design is absoluut uniek op de weg en meteen te herkennen.

Veelzijdig met stijl

Met 15 verschillende kleurcombinaties in de N-Designuitvoering is de uwe kiezen misschien wel de allermoeilijkste beslissing. Kies de beste kleur voor het dak, een haaienvinantenne, accessoires aan de voor- en/of achterkant en nog veel meer om uw nieuwe Nissan JUKE perfect aan te laten sluiten bij uw stijl. Uniek in de N-Designuitvoering: de uitgesproken kleuren reflecteren uw persoonlijkheid in uw interieur. Ga voor het oranje interieur om een statement te maken, ga voor zwart voor soberheid en klasse, of kies de pure, elegante witte afwerking.

Een glimlach op uw gezicht

Neem plaats in de ondersteunende sportstoelen, pak het D-vormige stuurwiel vast en bereid u voor op een sensationele rit. Een responsieve turbomotor levert vermogen via een bliksemsnelle DCT-automatische transmissie. Een precieze, beweeglijke ophanging profiteert optimaal van een stevig, stabiel chassis. Een rit die even vertrouwd als enerverend is. Maak uw gordel maar vast, want hij is zo opgestart. Met precieze besturing van uw nieuwe Nissan JUKE stuurt u die precies waar u heen wilt en de ultramoderne Active Trace Control helpt u om iedere bocht perfect te nemen. Het stijve chassis is ontworpen met een geavanceerd computerprogramma en vormt de perfecte basis voor de ophangingen. Test de nieuwe JUKE N-Design zelf:

 

 

Maak een proefrit Bekijk voorraad

 

 

 

Bekijk de JUKE

Vanuit iedere hoek!

 

Foto’s : © AutoZeeland

HomeNieuwsNissan Juke N-Design: Omarm het uitgesprokene