Nissan JUKE verhoogt de sfeer met nieuwe In-Car Classics playlist 22 juni 2020

Nissan presenteert een unieke In-Car Classics playlist, speciaal samengesteld voor het premium Bose® Personal® Plus audiosysteem van de JUKE. De playlist biedt selecties die perfect passen bij de verschillende interieur packs van de JUKE. De playlist is per direct beschikbaar op Spotify.

De lijst is speciaal samengesteld door het internationale team van ontwerpers dat bij Nissan Design Europe in Londen aan de JUKE heeft gewerkt. De lijst is geïnspireerd op muziek waar de ontwerpers de afgelopen maanden naar hebben geluisterd terwijl ze vanuit huis werkten. Het is een gevarieerde verzameling nummers, die dankzij het op maat gemaakte Bose® Personal® Plus audiosysteem van de JUKE uitzonderlijk goed klinken.

Een nieuw niveau van luistergenot: premium en meeslepend geluid
Exclusief voor de JUKE en uniek in het B-segment is het premium Bose® Personal® Plus audiosysteem. Het systeem is volledig afgestemd op het interieur van de JUKE. Er zijn acht speakers, die nauwkeurig zijn gepositioneerd om het interieur te vullen met een vol en natuurgetrouw geluid. Zo is iedere noot tot in het zuiverste detail te horen.

Het Bose® Personal® Plus audiosysteem onderscheidt zich van de concurrentie met de twee speakers die in de hoofdsteunen van de voorstoelen zijn geïntegreerd. Zo wordt de muziek dichtbij gebracht. Deze Bose UltraNearfield speakers worden gecombineerd met een gepatenteerde digitale soundtechnologie, die zorgt voor een meeslepende, 360-graden geluidsbeleving.

Voor de drie interieur packs van de JUKE zijn er specifieke muziekselecties in de playlist:

  • Het frisse zwart en wit van het Life Style White interieur pack is muzikaal vertaald naar de nieuwste en populairste nummers die nu gestreamd kunnen worden.
  • Als eerbetoon aan het volledig zwarte Chic Black interieur pack bevat de playlist een fijne collectie van rustige klassiekers voor de nachtelijke ritten.
  • Met een combinatie van de beste dancemuziek vanuit heel Europa biedt de playlist ook de muzikale vertolking voor het energieke oranje en zwarte Active Orange interieur pack.

“Een goede meezinger zorgt voor positieve energie en brengt mensen samen”, zegt Danny Bent, Motivational Expert en Spreker. “Muziek is zó krachtig als het gaat om je stemming. Het juiste nummer kan je dag veranderen of geweldige herinneringen oproepen.

Hij voegt toe: “Ik vind het geweldig dat de Nissan JUKE automobilisten aanspoort om te zingen in de auto. De playlist zit bomvol knallende nummers waar iedereen van kan genieten, of zelfs beter, die iedereen kan meezingen. Vul je dag met positiviteit en neem anderen daar in mee.”

De buitengewone kwaliteit van de audiobeleving in de nieuwe Nissan JUKE laat de nauwe samenwerking zien tussen de verschillende ontwikkelingsteams van Bose en Nissan, zowel in Japan als Europa.

“De ontwikkeling van het op maat gemaakte Bose audiosysteem van de JUKE begon in Japan tegelijkertijd met de eerste ontwikkelingsfase van de auto. De audio-ingenieurs van Nissan en Bose in Europa namen het stokje over en zorgden er samen voor dat het design, de positie en afstelling van de audioweergave op unieke wijze zijn geoptimaliseerd voor de JUKE. Het resultaat is een toonaangevende audiobeleving,” zegt Kate Andrews, Senior Audio Engineer bij Nissan Technical Center Europe.

De meest connected Nissan ooit: geavanceerde integratie met NissanConnect

De JUKE is als meest connected Nissan ooit voorzien van het nieuwste NissanConnect infotainmentsysteem met Apple CarPlay®. Deze intelligente smartphone-integratie maakt toegang tot Spotify® werkelijk naadloos. Persoonlijke playlists zijn met een druk op een knop beschikbaar via het centrale 8-inch display.

Via het centrale display kunnen bestuurder en passagier voorin de geluidsbeleving nog verder personaliseren. Het Bose PersonalSpace Control biedt instellingen voor het hoofdsteun-gebaseerde systeem. Zo kan het geluid naar voren worden geconcentreerd om een live concert te simuleren, of juist een breder bereik om maximaal op te gaan in de muziek.

“De JUKE biedt in ieder opzicht een echt energieke en premium rijbeleving,” zegt Arnaud Charpentier, Vice President Product Marketing bij Nissan Europe. “Als mensen in hun auto stappen, is muziek een geweldige manier om de stemming verder te verhogen. Met meer en meer klanten die een premium audio-ervaring willen, is het unieke Bose® Personal® Plus systeem van de JUKE de perfecte manier om te genieten van roadtrips en om de rijbeleving echt tot leven te laten komen.

De playlist Nissan In-Car Classics is nu beschikbaar op Spotify om te streamen of downloaden, hier te vinden.

HomeNieuwsNissan JUKE verhoogt de sfeer met nieuwe In-Car Classics playlist