OCCASION IN DETAIL: Nissan Qashqai 1.6 N-Connecta 25 juni 2020

De Nissan Qashqai is er in vele soorten en maten maar de lichtblauwe Qashqai zoals deze is uniek te noemen. Niet alleen is deze N-Connecta voorzien van het Design Pack (Panoramadak + Dakrails) maar ook zijn koetswerk in de kleur Vivid Blue maakt dit de uitvoering die je hebben wil. Vivid Blue is één van de opvallendste kleuren die Nissan geïntroduceerd heeft en is inmiddels ook verkrijgbaar op de nieuwe Nissan Juke.

Deze Qashqai stamt uit 2018, is net de 65.000km gepasseerd en vertoont minimale gebruikerssporen. Maar er zijn meerdere Qashai’s N-Connecta beschikbaar in de kleur Vivid Blue… Maar niet zoals deze! De Nissan waar we hier mee te maken hebben is ook nog eens voorzien van de krachtige 1.6 benzinemotor met turbo die goed is voor 165pk en een trekgewicht van maar liefst 1500kg en ook nog eens voorzien van een vaste trekhaak. Deze kosten hoeven dus niet meer gemaakt te worden als u gebruik wilt maken van het trekpotentieel!

Afkomstig van de eerste en enige eigenaar, nieuw door ons geleverd wat dit een origineel Nederlandse auto maakt én volledig door ons onderhouden. Deze Qashqai kent geen geheimen en is direct klaar voor zijn volgende eigenaar.

HomeNieuwsOCCASION IN DETAIL: Nissan Qashqai 1.6 N-Connecta