AUTO V/D WEEK: Nissan Qashqai Tekna+ 29 september 2020

Smaken verschillen, maar deze Nissan Qashqai springt er uit in een zee van grijze en zwarte auto’s. De exterieurkleur Chestnut Bronze kom je al niet vaak tegen en dan al helemaal niet i.c.m. de zeer prijzige Nappa Leder ‘Aubergine’ optie. Een gedurfde kleurenstelling waar enige lef op zijn plaats was, want deze combinatie moest ‘ongezien’ besteld worden omdat er simpelweg geen andere voorraad of demonstratie Qashqai in deze combinatie bestaat. Maar de vorige eigenaar durfde het aan en werd daar rijkelijk voor terugbetaald. Want zeg nou zelf, het staat deze Qashqai erg goed!
Dit betreft een origineel Nederlandse auto afkomstig van de eerste eigenaar en is nieuw geleverd in 2018. Deze Qashqai heeft slechts 45.000km afgelegd en is voorzien van een automatische transmissie. Tekna + uitgevoerd wat betekend dat alle optionele extra’s aanwezig zijn en tevens is het gewilde Chrome exterior pack is gemonteerd.

Deze Qashqai in beeld

Bekijk deze geweldenaar vanuit iedere hoek

Meer weten?

Benieuwd naar de kunsten van deze Qashqai Tekna +? Bekijk alle informatie op de detailpagina van deze auto en maak een proefrit!

Bekijk deze Qashqai
HomeNieuwsAUTO V/D WEEK: Nissan Qashqai Tekna+