Onze dienstverlening tijdens het coronavirus (COVID-19) 30 maart 2020

Als gewaardeerde klant van Auto Sturm kan je bij ons op mobiliteit vertrouwen. Met de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19), realiseren wij ons hoe belangrijk het is dat je ook in deze periode op mobiliteit kunt rekenen.

In deze onzekere tijden begrijpen we volledig dat je misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen je verzekeren dat Auto Sturm alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Wij volgen het RIVM

Onze hele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, de pinapparaten en de deurklinken.

Maar ook als we aan je auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

Showroom en werkplaats gewoon bereikbaar

Onze verkopers zijn online bereikbaar en willen je met plezier helpen bij vragen over een nieuwe en gebruikte auto. Dit kan op bijvoorbeeld telefonisch of per mail of met de chatfunctie bij onze voorraadpagina.

Onze werkplaatsen zijn tijdens deze periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan jouw auto professioneel uit te voeren. Ook is Autoschade Sturm volledig in bedrijf om uw auto in geval van schade te herstellen.

Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt:

 

 

 

HomeNieuwsOnze dienstverlening tijdens het coronavirus (COVID-19)