Op zoek naar een laadstation? Wij hebben de totaaloplossing! 25 augustus 2020

Bent u aan het oriënteren om een elektrische auto te kopen bij Auto Sturm en heeft u vragen over laadstations? Dan hebben wij het antwoord. In samenwerking met SAMAN bieden wij een totaaloplossing voor uw wensen. Het is ons doel om thuis laden zo eenvoudig mogelijk te maken met een innovatieve totaaloplossing die het beste bij uw elektrische auto past:

  • Innovatief laadstation 3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW of 22 kW
  • Gratis persoonlijk advies op maat via video of op locatie
  • Optioneel inclusief registratie en backoffice systeem
  • Optioneel met vaste laadkabel
  • Transparante pakketten en prijzen

Hierdoor bent u verzekerd van een optimale, veilige laadoplossing voor thuis.

BEKIJK FLYER BEKIJK BROCHURE

INSTALLATIE LAADSTATION VAN AUTO STURM

Voor een vakkundig advies en installatie van een laadstation bij u thuis kiest Auto Sturm voor de ervaren en erkende installateur Saman Groep. Met 100 jaar ervaring als toonaangevend totaalinstallateur in Zuidwest-Nederland en 15 jaar ervaring in duurzame energieoplossingen, biedt de Saman Groep professionele dienstverlening op het gebied van laadoplossingen. Van eerlijk en vakkundig advies op locatie, een professionele installatie tot de gratis afhandeling van subsidie aanvragen.

Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen en topservice bieden. Het enige wat u hoeft te doen is in de link onderaan deze pagina uw naam- en adresgegevens in te vullen. De Saman Groep neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, via video of op locatie. Een adviseur van de Saman Groep luistert naar uw wensen en behoeften, kijkt of uw situatie geschikt is voor een laadstation, controleert of er aanpassingen in de meterkast gedaan moeten worden en of er nog andere (graaf)werkzaamheden benodigd zijn. Daarna ontvangt u een transparante offerte.

Wanneer u de offerte heeft geaccepteerd, neemt de Saman Groep contact met u op voor het inplannen van de installatie. De Saman Groep wordt daarmee ook direct uw partner voor al uw vragen over uw laadstation. Nu, maar ook later.

OFFERTE AANVRAGEN?

Klik dan op de onderstaande button:

OFFERTE AANVRAGEN
HomeNieuwsOp zoek naar een laadstation? Wij hebben de totaaloplossing!