PERSBERICHT: Auto Sturm per 1 april Nissan Dealer regio Breda 23 maart 2023

Hiermee informeren wij u over een belangrijke wijziging in het Auto Sturm en Nissan Dealernetwerk. Per 1 april neemt Auto Sturm Nissan het gebied over van Leendert van den Born in Breda en omstreken. Het dichtstbijzijnde adres voor de aanschaf van een nieuwe Nissan personen- of bedrijfsauto, of voor service en onderhoudswerkzaamheden is Auto Sturm Roosendaal uw nieuwe adres voor Nissan.

Auto Sturm is bezig met het opzetten van een eigen vestiging voor de regio Breda. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Auto Sturm Roosendaal

Belder 35

4704 RK

T. 0165-573777

E. info@autosturm.nl

W. www.autosturm.nl

 

 

Over Auto Sturm

Welkom bij Auto Sturm, een écht en hecht familiebedrijf voor al uw mobiliteitsoplossingen. Van elektrisch tot compact, voor lease, nieuw en kwaliteitsoccasions. Voor reparaties, onderhoud en schadeherstel. Auto’s met betaalbare topkwaliteit voor iedereen, nu en in de toekomst. Kom verder met onze merken.

Als gewaardeerd lid van de familie profiteert u altijd van de beste acties en scherpste aanbiedingen. Dus JOIN THE FAMILY en laat u overtuigen van onze 5-sterren service!

Overal en altijd, voor wat dan ook.

Op 1 februari bestond Auto Sturm 40 jaar. De merkdealer is in die tijd uitgegroeid tot een holding met een positie in de Automotive Dealerholding Top 60. ‘We zijn begonnen met het in- en verkopen van tweedehands auto’s waar later het officiële Nissan-dealerschap en Hyundai-dealerschap is bijgekomen. Auto Sturm heeft inmiddels vier dealervestigingen, een schadeherstelbedrijf en twee occasionvestigingen. Ook heeft Auto Sturm een eigen leasetak.

 

 

 

HomeNieuwsPERSBERICHT: Auto Sturm per 1 april Nissan Dealer regio Breda