Primeur: allereerste (teaser)foto’s van de gefacelifte KONA en KONA N Line 26 augustus 2020

De Hyundai KONA krijgt een facelift. Hoe de compacte SUV er precies uit gaat zien houden we nog even in het midden, maar de eerste (teaser)foto’s geven alvast een aardige indruk. En dan komt er ook nog een sportieve uitvoering van de KONA, namelijk de KONA N Line. Ook daarvan tonen we je een eerste glimp.

Net als de nieuwe Hyundai i20 is de gefacelifte KONA (benzine en hybride) ontworpen volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness. Met deze ontwerpfilosofie wil Hyundai zijn (toekomstige) modellen een compleet nieuwe, onderscheidende uitstraling meegegeven.

De op de autosport geïnspireerde uitvoering N Line van de gefacelifte KONA krijgt een meer aerodynamisch design met laag geplaatste luchtinlaten en een agressiever ogende voorbumper. Het front is verder voorzien van hoekvinnen en slanke plooien voor een sportieve styling.

De benzine-uitvoering van de KONA verschijnt later dit jaar in de showroom. De verwachting is dat de KONA Hybrid in het eerste kwartaal van 2021 in Nederland arriveert.

Van de KONA Electric wordt een facelift verwacht in 2021. Zakelijk rijders die kiezen voor de volledig elektrische variant van de compacte SUV profiteren van een lage bijteling. Bovendien valt de KONA Electric op door zijn riante actieradius van 484 km (volgens WLTP).

Meer details over de gefacelifte KONA en KONA N Line volgen de komende weken.

HomeNieuwsPrimeur: allereerste (teaser)foto’s van de gefacelifte KONA en KONA N Line