PRIMEUR: Nissan ARIYA op Nederlandse bodem! 4 december 2020

Voor het eerst hebben we de nieuwe Nissan ARIYA in levende lijve mogen aanschouwen op Nederlandse bodem. Auto Sturm heeft exclusief de allereerste beelden om aan jullie te laten zien. Voor ons overtreft de ARIYA alle verwachtingen! Bekijk zelf:

ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge. Met twee elektromotoren levert ARIYA e-4ORCE vierwielaandrijving onmiddellijke acceleratie, met vermogen aan alle vier de wielen waar nodig. Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in alle weersomstandigheden verbetert, terwijl e-Pedal alles leuk maakt.

 

 

Volle kracht vooruit

Vrijuit verkennen. Met de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft het bereik. Tot 500 km met de 87 kWh batterij en tot 360 km met de 63 kWh batterij, er is niets wat u nog tegenhoudt.

Meer weten? Ontdek alvast alle beschikbare informatie bij Auto Sturm:

 

 

 

 

 

Ontdek de ARIYA

 

HomeNieuwsPRIMEUR: Nissan ARIYA op Nederlandse bodem!