Routinier KONA Electric verslaat debutant Peugeot e-2008 8 september 2020

Steeds meer autofabrikanten volgen het voorbeeld van Hyundai en brengen een elektrische auto op de markt. Als pionier op het gebied van milieuvriendelijke mobiliteit heeft Hyundai echter een ijzersterke voorsprong opgebouwd met zijn elektrische modellen. En die voorsprong zorgt ervoor dat de KONA Electric al geruime tijd tot de beste EV’s ter wereld behoort. Dat ondervond ook de debutant Peugeot e-2008 in een Dubbeltest van het automagazine AutoWeek met de compacte SUV van Hyundai. Bekijk de video hieronder:

Lage bijtelling, direct leverbaar en riante actieradius

Vooral in Nederland heeft de KONA Electric zich ruimschoots bewezen. Deze volledig elektrische compacte SUV is niet alleen heel scherp geprijsd, hij beschikt ook over een voor zakelijk rijders aantrekkelijk lage bijtelling. Bovendien heeft de KONA Electric een zeer riante actieradius, namelijk 484 km volgens WLTP. Er zijn maar weinig EV’s in dezelfde prijsklasse die een vergelijkbare actieradius hebben en de KONA Electric is bij Auto Sturm direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk voorraad

Keuze uit twee batterijpakketten

De KONA Electric (nu met 3-fase laadsysteem) biedt keuze uit twee verschillende batterijpakketten: 64 kWh (met een actieradius van 484 km volgens WLTP) en 39 kWh (actieradius van 305 km volgens WLTP). De elektrische SUV dankt zijn riante rijbereik aan een aantal opvallende updates zoals de montage van de betere en stillere Michelin Primacy 4-banden. De KONA Electric is nu ook snel beschikbaar. Meer weten over de KONA Electric?

 

ONTDEK DE KONA ELECTRIC
HomeNieuwsRoutinier KONA Electric verslaat debutant Peugeot e-2008