Terugblikken op 2019 met vijf hoogtepunten. 30 december 2019

Het jaar 2019 gaat de Auto Sturm boeken in als een mooi en bewogen jaar. Met vele hoogtepunten is het lastig om een top-5 te maken, maar hieronder vind u een selectie hoogtepunten. Wij willen iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Een extra motivatie om in 2020 de service en kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent.

1. Nieuwe vestiging in Roosendaal

 

1 mei is er een nieuwe Nissan dealervestiging toegevoegd aan het portfolio, een belangrijke uitbreiding voor Auto Sturm. Na Spijkenisse is Roosendaal de tweede Nissan dealervestiging buiten de Zeeuwse grenzen en is daarmee de vierde Nissan dealervestiging binnen de organisatie. Auto Sturm heeft de Nissan-dealervestiging van Leendert van den Born in Roosendaal gekocht. De medewerkers van de vestiging zijn meegegaan naar Auto Sturm.

Dennie Sturm is de nieuwe man op de plaats van onze nieuwe Nissan dealervestiging. Hij heeft Sturm Dealer Occasions verlaten sinds het opstarten 7 jaar geleden. Arnold van Rossum die tevens vanaf de opstart betrokken is bij Sturm Dealer Occasions is de nieuwe vestigingsmanager aldaar.

 

 

 

 

 

2. Sloecentrale gaat voor de Nissan LEAF

 

De helft van het personeel van de Sloecentrale in Ritthem rijdt sinds kort in een elektrische auto naar en van het werk. Het schone elektrische vervoer is niet duurder dan de vergoedingen voor woon-werkverkeer met benzine- en dieselauto’s, zegt het bedrijf. De Nissan Leaf’s zijn geleverd door Auto Sturm in Middelburg.

Van de 48 werknemers rijden er nu 24 in een splinternieuwe, volledig elektrische Nissan Leaf.  Volgens commercieel en financieel manager Kees Laban is voor dit model gekozen omdat het een ruime gezinsauto met een behoorlijke actieradius van gemiddeld 270 kilometer is. Naast de dagelijkse ritjes naar het werk en terug naar huis mogen werknemers de auto ook privé gebruiken, tot maximaal 7500 kilometer per jaar. Ze rijden dan wel rond met de opgeplakte slogan ‘Sloecentrale, our power, your energy’.

De Sloecentrale heeft laadpalen geïnstalleerd op het terrein in het Sloegebied. Ze worden geleverd door Ubitricity, een bedrijf van Siemens en EDF. Als stroomproducent kan de Sloecentrale voordelig het wagenpark opladen.

 

 

 

3. Auto Sturm technicus Danny Vos wint verkiezing beste praktijkopleider 2019

 

Danny Vos van Auto Sturm is de beste praktijkopleider voor mbo-studenten van de provincie Zeeland in de sector MTLM. 1 Juli maakte SBB dat bekend.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Danny leidt sinds 2006 mbo-studenten op. Op de werkvloer van Auto Sturm leren we praktische en sociale vaardigheden. Danny is blij verrast met de prijs: “Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk.

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij gemiddeld de helft van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.

 

 

4. DNWG voegt vijf nieuwe Hyundai IONIQ’s toe aan het wagenpark

 

DNWG heeft recent vijf gloednieuwe, volledig elektrische Hyundai IONIQ’s toegevoegd aan de vloot, een mooie stap naar een CO2 neutraal wagenpark! De IONIQ’s vullen een groter wordend elektrisch wagenpark aan die bestaat uit IONIQ’s van eerder dit jaar en Nissan e-NV200’s.

DNWG wil verduurzamen en uiteindelijk helemaal CO2 neutraal zijn. Een van de onderdelen om dit te bereiken is het verduurzamen van het wagenpark. Met de Hyundai IONIQ Electric rijd je – helemaal elektrisch – op een volle batterij tot wel 311 kilometer ver. Zonder uitstoot!

DNWG biedt volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas en drinkwater): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud.

 

 

 

 

5. Een icoon opnieuw uitgevonden: de 100% nieuwe Nissan JUKE

 

Bijna tien jaar nadat hij met zijn onderscheidende design en nadruk op rijplezier het segment van de compacte crossover opschudde, staat de volgende generatie Nissan JUKE klaar om het segment opnieuw uit te vinden. Met meer ruimte en rijplezier dan ooit biedt de volledig nieuwe Nissan JUKE een nieuw en hoog niveau van prestaties en technologie, gehuld in de carrosserie van een opvallende en ruime Coupé Crossover. Vanaf nu in een Auto Sturm showroom bij u in de buurt.

Verkoopadviseur George Palm legt uit waarom de nieuwe 𝗡𝗜𝗦𝗦𝗔𝗡 𝑱𝑼𝑲𝑬 wederom een topper is!

 

 

 

HomeNieuwsTerugblikken op 2019 met vijf hoogtepunten.