Tijdloze schoonheid: elektrische concept car Prophecy 17 februari 2020

Sensuous Sportiness, die naam heb je misschien al wel een keer voorbij horen komen. Het staat voor de nieuwe designtaal van Hyundai waarmee onze toekomstige modellen zullen worden vormgegeven. Maar wat houdt deze ontwerpfilosofie precies in? Dat tonen we aan de hand van een sensationele concept car, genaamd Prophecy, die we op de Autosalon van Genève onthullen. In onderstaande video lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Elektrische concept car

De Hyundai Prophecy is een volledig elektrische concept car en tilt Hyundai’s designtaal Sensuous Sportiness naar een nog hoger plan. Onze ontwerpfilosofie is gebaseerd op vier pijlers: proporties, architectuur, styling en technologie.

Sierlijke rondingen

Het gloednieuwe studiemodel van Hyundai heeft een prachtig silhouet dat wordt geaccentueerd door sierlijke rondingen die overlopen in brede achterflanken. Het zal je niet verbazen dat de Prophecy enorm aerodynamisch is.

Geen trendvolger

Volgens Hyundai is de Prophecy geen trendvolger. De auto accentueert tijdloze schoonheid die de tand des tijds zal doorstaan. Zijn iconische vormgeving zet Hyundai’s designtaal in een nog breder perspectief.

De onthulling van de Hyundai Prophecy vindt plaats op 3 maart op de Autosalon van Genève.

HomeNieuwsTijdloze schoonheid: elektrische concept car Prophecy