Unieke Infitniti te koop: Met deze Q50 doorbreek je de traditie! 21 augustus 2020

‘Met de keuze voor een INFINITI heeft u de traditie doorbroken. U kiest een nieuwe manier om u te uiten’. Zeker met een Q50 zoals deze, in de kleur Malbec Black. Een bijzonder elegante verschijning met het gewilde performance pack. Krachtige elegantie is de basis van het INFINITI-design. De Q50 is stoer en opvallend maar ook zeer verfijnd. Met de herkenbare INFINITI-look van de Q50 weten mensen altijd dat u eraan komt. Van de dubbel gegolfde motorkap tot de halve maan vorm van de ramen achter, deze premium sportsedan trekt altijd de aandacht en daar doet zijn uitrusting zeker niet voor onder.

Optioneel zijn de 19” Sport velgen vanaf nieuw gemonteerd en is het interieur voorzien van veel luxe zoals premium lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen, stoelverwarming, LED koplampen, keyless entry, elektrisch verstelbare stuurkolom en premium BOSE audio. Net als de buitenkant neemt het interieur de krachtige elegantie over. Dit is direct te herkennen aan het infiniti handgestikte logo met opschrift op de voorstoelen en de dubbele schermen voor het infotainment. Wist u dat de schakelflippers zijn overgenomen van de befaamde Nissan GT-R?

Dit betreft een origineel Nederlandse auto uit 2015 met 82.000km gereden. Voorzien van de krachtige 2.0t benzinemotor met 211pk en een automatische transmissie met schakelmogelijkheid aan de stuurkolom. Meer weten? Bekijk de detailpagina of test hem uit!

Bekijk deze Infiniti

 

 

 

Foto’s: © AutoZeeland

HomeNieuwsUnieke Infitniti te koop: Met deze Q50 doorbreek je de traditie!