V.V. SEOLTO decor voor succesvol Moerdijk International Cup 2019 8 oktober 2019

Begin September organiseerde en faciliteerde V.V. SEOLTO uit Zevenbergen de Moerdijk International Cup 2019 voor de jeugd onder de 11 jaar. Zestien teams, uit Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Zweden en Denemarken speelden drie dagen lang voetbalwedstrijden, waarna het jeugdteam van F.C. Utrecht zichzelf de winnaar mocht noemen van het internationale toernooi. Auto Sturm was aanwezig met zijn eigen sterrenteam: de gloednieuwe Nissan Micra en de sportieve Nissan Qashqai N-Motion.

Vrijdag 6 september werd de openingswedstrijd gespeeld door het thuisteam tegen Paris Saint Germain. SEOLTO moest zijn meerdere bekennen in het Parijse team en verloor met 13-0. Bij de openingswedstrijd van buufjes V.V. Virtus tegen het Zweedse team Hammarby IF bleef de winst ook niet in Zevenbergen, want die wedstrijd werd door Virtus verloren met 8-1. NAC Breda speelde de openingswedstrijd tegen het Deense team FC Nordsjaelland en deze eindstand betekende driedubbel winst voor de buitenlandse clubs, want FC Nordsjaelland won de wedstrijd met 3-0.

Na de wedstrijden op zaterdag, volgden op zondag de beslissende wedstrijden. Het duel om de 15e en de 16e plaats werd gespeeld tussen de Zevenbergse teams V.V. SEOLTO en V.V. Virtus. Het was het organiserende thuisteam die de laatste plaats innam, na een eindstand van 0-5. Overigens mocht dat de pret niet drukken, want SEOLTO mag terugkijken op wederom een geslaagd evenement.

De beste speler van het toernooi kwam van RSC Anderlecht: Gabriel Biladi.

RSC Anderlecht speler Gabriel Biladi werd uitgeroepen tot speler van het toernooi

De einduitslag van de Moerdijk International Cup 2019 is:

 1. FC Utrecht
 2. KRC Genk
 3. RSC Anderlecht
 4. AFC Ajax
 5. Feyenoord
 6. Paris Saint Germain
 7. Manchester City
 8. PSV Eindhoven
 9. AZ Alkmaar
 10. NAC Breda
 11. Sparta Rotterdam
 12. FC Nordsjaelland
 13. Hammarby IF
 14. KFC Turnhout
 15. V.V. Virtus
 16. V.V. SEOLTO

 

HomeNieuwsV.V. SEOLTO decor voor succesvol Moerdijk International Cup 2019