Verandering in leiding Auto Sturm 22 februari 2023

Hierbij willen we u graag op de hoogte brengen van een grote wijziging binnen onze organisatie.

Vanaf 1 januari hebben Hans en Johnny besloten om een stap terug te nemen en het rustiger aan te gaan doen. Dit was vele trouwe klanten al opgevallen, dit omdat Hans en Johnny altijd aanwezig waren. Beide vervullen achter de schermen nog verschillende taken en blijven op deze wijze betrokken.

Met deze verschuiving is de invulling van de directie in handen gekomen van Dennie (zoon Johnny) en Joris (zoon Hans). Beide zijn al jaren werkzaam binnen Auto Sturm en onderdeel van de directie. Auto Sturm, als hecht familiebedrijf, blijft hierdoor uiteraard voor u onveranderd. Het voltallige team staat altijd voor u klaar.

 

Afgelopen 1 februari bestond Auto Sturm maar liefst 40 jaar! Onder het motto ‘onderweg sinds 1983’ heeft Auto Sturm nooit stil gestaan en is uitgegroeid tot een serieuze speler in de wereld van dealerbedrijven. Begonnen met het in- en verkopen van tweedehands auto’s waar later het officiële Nissan-dealerschap en Hyundai-dealerschap is bijgekomen. Auto Sturm heeft inmiddels 4 dealervestigingen in ZuidWest Nederland, 1 Schadeherstel locatie en 2 occasion vestigingen. Auto Sturm biedt een totaaloplossing op automobiliteitsgebied. Van een nieuwe auto tot occasion. Van een eigen lease-tak tot schadeherstel. Een ding is altijd de leidraad voor het succes geweest: Auto’s met betaalbare topkwaliteit voor iedereen, nu en in de toekomst!

 

 

 

HomeNieuwsVerandering in leiding Auto Sturm