VERKOOPADVISEUR GEORGE SCOORT 100% 27 september 2019

Als Hyundai dealer moet je voldoen aan strenge eisen, niet iedereen mag zomaar Hyundai’s verkopen. Om deze kwaliteit te waarborgen heb je kans als dealer dat er een ‘mystery-shopper’ langskomt die onopgemerkt toetst op zaken zoals acties, garanties en productkennis.

Verkoopadviseur George Palm wist een score van 𝟭𝟬𝟬% te halen! Uiteraard ben je als verkoper niet op de hoogte dat je te maken hebt met een ‘mystery-shopper’ en werd George verrast met smakelijk cadeau van Hyundai Nederland voor het behalen van de perfecte score!

 

 

 

 

 


P.S. u ziet hier de gloednieuwe Hyundai KONA 𝙃𝙮𝙗𝙧𝙞𝙙 staan. Na de benzine aangedreven KONA en de volledig elektrisch aangedreven KONA Electric is er nu ook de KONA Hybrid. Deze jongste telg van onze befaamde SUV-familie combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor en een automatische transmissie waar de KONA Hybrid altijd van voorzien is.

Een automatische transmissie, zuinige aandrijflijn, 5 jaar garantie én ook nog eens een trekgewicht van 1300kg. Een combinatie die je niet vaak tegenkomt. Daarnaast is zijn rijklaarprijs zeer scherp te noemen. De KONA Hybrid is namelijk al leverbaar vanaf €27.995!

HomeNieuwsVERKOOPADVISEUR GEORGE SCOORT 100%