Wat maakt deze Nissan Qashqai zo bijzonder? 21 oktober 2021

Heeft u graag de touwtjes in handen? Dan biedt deze Nissan QASHQAI Xtronic 4WD Tekna Plus u de gelegenheid om te gaan waar geen andere auto u heen brengt. De intelligente vierwielaandrijving van deze Nissan QASHQAI brengt het vermogen naadloos over op de benodigde wielen, zodat u vol vertrouwen achter het stuur zit en altijd alles onder controle kunt houden.

Als de ondergrond wat uitdagender is, wordt het vermogen verdeeld over de voor- en achterwielen voor meer grip. Op een gelijkmatig wegdek krijgen de voorwielen een extra boost voor meer efficiëntie. En u heeft zelf altijd de keuze uit 5 rij-instellingen. Zo helpt deze Nissan QASHQAI u om in iedere situatie optimaal te kunnen genieten van uw rit.

 

Eco-mode

De Eco-modus maakt optimaal gebruik van de motor, versnellingsbak en andere rijfuncties zodat u zuiniger rijdt en dus meer afstand kunt afleggen voordat u weer moet tanken of zelf moet opladen.

Normal-mode

Normal-mode is een balans tussen prestaties en zuinigheid voor een rijervaring die geschikt is voor alle omstandigheden.

Sport-mode

In de Sport-modus is de motor responsiever door schakelpunten bij een hoger toerental te simuleren. Voor de Xtronic verbetert de Sport-modus de besturing door het toerental stabiel te houden als u een bocht neemt, zodat u met meer vermogen de bocht uitrijdt.

Snow-mode

De sneeuwmodus beïnvloedt het accelereren en de afstelling van de versnellingsbak zodat de wielen minder draaien en dus meer grip bieden. De intelligente vierwielaandrijving helpt ook een handje door vermogen naar alle vier de wielen te leiden bij het starten.

Offroad-mode

Rijden door modder of zand of over grind is geen probleem meer. De Offroad-modus verbetert tractie en controle door de gaskleprespons en versnellingsbak aan te passen en de intelligentie vierwielaandrijving in te schakelen voor optimale prestaties.

 

 

Ook zijn praktische kant is aantrekkelijk

U valt misschien voor het zwarte Nappa-leder of voor de bestuurdersstoel én passagiersstoel met massagefunctie. Maar de nog grotere laadruimte met verschillende aanpassingsmogelijkheden zal u helemaal in vervoering brengen. Als u ziet hoe ruim het interieur is – dan wilt u niet meer terug.

 

Nu beschikbaar

Dit unieke exemplaar is direct uit vooraad leverbaar bij Auto Sturm. Dit betreft de de top-of-the-range Tekna Plus uitvoering in de nieuwe kleur Fuji Sunset.

 

 

Ontdek meer

 

 

 

 

GALLERY

HomeNieuwsWat maakt deze Nissan Qashqai zo bijzonder?