WELKOM! We zijn weer open. 28 april 2021

U bent weer van harte welkom om onze showrooms te bezoeken zonder een afspraak te maken. Vanaf 28 april is het weer toegestaan om één klant per 25m² te ontvangen. Onze showroom vloeren zijn groot genoeg om meerdere mensen te ontvangen en u geheel volgens de nieuwe spelregels te kunnen bedienen.

Onze werkplaatsen zijn geopend zoals u van ons gewend bent. Wij verzekeren je dat we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Met de maatregelen vanuit de overheid gaat onze dienstverlening in aangepaste vorm gewoon verder.

Bekijk vestigingen

Kom langs!

 

Auto Sturm heet u welkom, dé weg naar uw nieuwe NISSAN, nieuwe HYUNDAI of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Goes, Middelburg(st. Laurens), Spijkenisse en Roosendaal kunt u bij ons terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die NISSAN en HYUNDAI te bieden hebben en helpen onze experts u graag met al uw vragen over onze modellen, leasing, financiering en occasions.

Wij verwelkomen u graag. Kom langs! Alvorens u naar ons afreist is het wenselijk om contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Bekijk voorraad

 

Ook voor reparatie, schade & onderhoud

 

Ook als we aan je auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

Onze werkplaatsen zijn volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan jouw auto professioneel uit te voeren. Ook is Autoschade Sturm volledig in bedrijf om uw auto in geval van schade te herstellen.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

Werkplaatsafspraak Schade melden

 

Heeft u een vraag?

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HomeNieuwsWELKOM! We zijn weer open.