WIJ ZIJN WEER (ON)GEWOON GEOPEND! 3 maart 2021

Live-Verkoop op afspraak is vanaf 3 maart weer toegestaan in de showrooms van Auto Sturm. Met de versoepeling omtrent het Coronavirus (COVID-19), realiseren wij ons hoe belangrijk het is dat je ook in deze periode op mobiliteit kunt rekenen.

De afspraak moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt en een bezoek moet minimaal tien minuten duren. Dit zijn de nieuwe spelregels in onze showrooms. De basisregels waaronder anderhalve meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten, blijven gelden.

Onze werkplaatsen blijven ook in deze tijd geopend. Wij verzekeren je dat we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Met de maatregelen vanuit de overheid gaat onze dienstverlening in aangepaste vorm gewoon verder

Maak een afspraak

 

 

 

 

 

Maak uw afspraak

We zijn op verschillende manieren bereikbaar om een auto te kopen. Onze verkopers zijn online bereikbaar en willen je met plezier helpen bij vragen over een nieuwe en gebruikte auto én om een showroom afspraak te maken.

Dit kan op verschillende manieren; telefonisch, via de chat op onze website, maar ook via e-mail. Daarnaast is ons volledige aanbod producten en diensten te vinden op onze website.

Plan showroombezoek Bekijk voorraad

 

 

 

 

Ook voor reparatie, schade & onderhoud

Ook als we aan je auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

Onze werkplaatsen zijn tijdens deze periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan jouw auto professioneel uit te voeren. Ook is Autoschade Sturm volledig in bedrijf om uw auto in geval van schade te herstellen.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

Werkplaatsafspraak Schade melden

 

 

 

 

Direct contact Middelburg

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Met hartelijke groet,

HomeNieuwsWIJ ZIJN WEER (ON)GEWOON GEOPEND!