Z.I.K.K. seizoen 18/19 in stijl afgesloten 26 juni 2019

Het kampioenschap was al binnen, des te eenvoudiger om de touwtjes te laten vieren in de finalerace. De drang om een goed resultaat te behalen overheerste echter binnen het team en met een 30 seconden succestijdstraf na de winst in de vorige race is het kartteam van Auto Sturm er in geslaagd om het maximale resultaat te halen in de finale race.

Veersedam/Kastaci racing had geen succestijdstraf door het resultaat van de vorige race waardoor het nagenoeg onmogelijk was om in de laatste race een overwinning te behalen. Veersedam maakte daarom ook geen fouten en wist comfortabel te winnen. Auto Sturm passeerde na een prachtige pole position van Patrick Bakker, als tweede de finish met een ruime voorsprong op Klaver4 die als laatste het podium mocht betreden.

Auto Sturm blikt terug op een fantastisch seizoen met een recordaantal aan punten. Het slechtste resultaat dit seizoen was een keurige derde plaats zonder extra punten voor de snelste ronde of pole position, wat op zich geen slecht resultaat te noemen valt. Klaver4 wist de tweede plaats in het kampioenschap veilig te stellen gevolgd door Veersedam/Kastaci op p3.

V.l.n.r. Mike Sturm, Dennie Sturm, Patrick Bakker, Nick van Overveld en Joris Sturm

 

HomeNieuwsZ.I.K.K. seizoen 18/19 in stijl afgesloten