ZO OMZEIL JE LANGE LEVERTIJDEN VAN NIEUWE AUTO’S 1 juni 2022

Chiptekorten… Grondstofprijzen… Personeelstekorten… Een aantal zaken waardoor de levertijden van nieuwe auto’s soms langer kunnen duren dan gewenst. Daardoor kan tussen de bestelling van je auto en het moment van aflevering soms vele maanden zitten. Hier zijn een aantal zaken waar je rekening mee kan houden en dingen die je kan doen om sneller te kunnen rijden.

 

Bestel je nieuwe auto uit voorraad

Wil je snel rijden en ben je minder gefocust op een specifieke uitvoering? Auto Sturm heeft een goed zicht op de voorraad van nieuwe auto’s die bij de importeur of in het land beschikbaar zijn. In veel gevallen weten wij de lever datum al te vermelden van voorraad auto’s die in bestelling staan. Die staan dan in de planning van de fabriek of zijn al gebouwd. Je bent dan afhankelijk van welke kleuren en uitvoeringen beschikbaar zijn. Sommige accessoires kunnen ook nog worden ingebouwd bij auto’s die op voorraad zijn. Door uit voorraad te bestellen kun je binnen enkele weken in plaats van vele maanden in je nieuwe auto rijden. Snel rijden? Ontdek dan snel onze nieuwe voorraadauto’s.

Bekijk voorraad

 

 

 

 

Jong gebruikt snel op de weg

Een andere manier om lange levertijden van nieuwe auto’s te slim af te zijn is te kijken naar jong gebruikte auto’s, bijvoorbeeld die jonger zijn dan ongeveer een jaar. Die hebben vaak fabrieksgarantie of je kunt gebruik maken van een goede garantie voor occasions. Zo is de BOVAG garantie, sinds 1 juni 2022, verhoogd van 6 maanden naar 12 maanden. Je loopt dus nauwelijks risico voor onverwachte onkosten. En je kunt over het algemeen snel de sleutels in ontvangst nemen. Wij noemen dit ook wel ons BETER DAN NIEUW-label. Bekijk snel ons aanbod!

.

Daarnaast kan het lonen om een demonstratie auto te kopen ofwel een DEMO-auto. Deze hebben vaak een lage kilometerstand en zijn voordelig geprijsd.

Bekijk aanbod

 

 

 

Een auto in bestelling?

Heeft u een nieuwe auto in bestelling staan? Geen zorgen… Auto Sturm heeft met Nissan en Hyundai twee merken in huis die op veel aspecten minder last hebben van de welbekende chip-tekorten. Onze merken werken met uitvoeringen waar eigenlijk alle optionele extra’s op zitten en niet apart bij besteld hoeven te worden zoals bij vele andere merken dat wel het geval is, én het voorkomt dat een auto met minder opties geleverd wordt dan besteld. Bij veel merken die misschien de scherpste vanafprijs adverteren, maar waar alle essentiële opties nog bij besteld moeten worden, kan het voor komen dat sommige opties niet meer te leveren zijn, zelfs als ze wel zijn besteld! Dat is bij Nissan en Hyundai niet het geval. Wilt u meer weten over de levertijd van uw auto? Neem dan contact op met uw verkoper.

 

Bekijk uw vestiging

 

 

Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

HomeNieuwsZO OMZEIL JE LANGE LEVERTIJDEN VAN NIEUWE AUTO’S