Ontdek de huidige

NISSAN ACTIES

Van
€ 38.940,-
Nu voor
€ 34.940,-
Private lease
€ 399,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

DE NISSAN LEAF N-CONNECTA 40KWH

NIEUWE NISSAN LEAF

DIRECT LEVERBAAR MET 4% BIJTELLING
's Werelds meest verkochte elektrische auto is vernieuwd. De nieuwe Nissan LEAF staat gelijk aan 100% elektrisch rijden. Rijd 270 kilometer op de nieuwe 40 KWH-batterij én geniet van 150 pk-vermogen. Rijden met 1 pedaal kan! De nieuwe Nissan LEAF heeft het e-Pedal dat voor 'One-Pedal-Driving' staat. Met Nissan Intelligent Mobility in de Nissan LEAF zult u zich nooit meer op dezelfde manier voortbewegen. Ontdek de technologie waarmee u zich verbonden en zelfverzekerd voelt…

Benieuwd naar de nieuwe Nissan LEAF? Bekijk de nieuwe Nissan Leaf nu in onze showroom!

Standaard voorzien van o.a.

  • LED achterlichten
  • Intelligent trace control
  • 16" lichtmetalen velgen
  • Achterbank neerklapbaar
  • Intelligent key met startknop
  • Rijbaan- en dodehoek assistent
  • Cruise control + snelheidsbegrenzer
  • Automatische airconditioning (met timer)
  • 7" TFT kleurendisplay in instrumenten- paneel
NIEUWE NISSAN LEAF
Van
€ 38.940,-
Nu voor
€ 34.940,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 399,- p/mnd
DIRECT UIT VOORRAAD
Disclaimer

© 2019 - Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 31 juli 2019 en gelden niet i.c.m. andere acties. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor lease orders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraadmodellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

* De genoemde € 2.000 korting is uitsluitend geldig op een nieuwe Nissan LEAF 40kWh, ongeacht de uitvoering. De Wallbox t.w.v. € 733 kan nu worden aangeschaft voor € 199, dit bedrag is exclusief installatiekosten. Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/07/2019 tot en met 31/07/2019, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden.

Genoemde cijfers zijn voor een 40kWh-batterij. Tijd afhankelijk van laadcondities, Inclusief ladertype en -condities, batterijtemperatuur en omgevingstemperatuur tijdens het gebruik. Voor de indicatie van de aangegeven oplaadtijd moet een CHAdeMO snellader worden gebruikt. De Nissan LEAF heeft oplaadvoorzieningen om de batterij te beschermen tijdens herhaaldelijke snelle oplaadsessies in een korte tijd. De tijd die nodig is voor snel laden kan langer duren wanneer de batterijveilige bewakingstechnologie wordt geactiveerd door de batterijtemperatuur.

HomeNissanActiesDE NISSAN LEAF N-CONNECTA 40KWH