Ontdek de huidige

NISSAN ACTIES

Nissan MICRA

€ 3.500 KORTING

Afbeelding van MICRA

MICRA

Van
€ 19.740,-
Nu voor
€ 16.240,-
Private lease vanaf
€ 289,- p/mnd
Bekijk de MICRA
Nissan JUKE

€2.000 Korting

Afbeelding van Juke

Juke

Van
€ 25.990,-
Nu voor
€ 23.990,-
Private lease vanaf
€ 359,- p/mnd
Bekijk de Juke
NISSAN LEAF

€ 5.000 KORTING

Afbeelding van LEAF

LEAF

Van
€ 34.990,-
Nu voor
€ 29.990,-
Private lease vanaf
€ 399,- p/mnd
Bekijk de LEAF
Private Lease Deals
JustLease

JustLease Private Lease Actie

Private Lease bij JustLease

Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Nissan voor één vast maandbedrag. En de maanden september en oktober staan in het teken van een hele speciale deal met JustLease.

U rijdt nu een gloednieuwe Nissan Micra al vanaf 259 p/m. Of wat dacht u van de gloednieuwe Nissan Qashqai. Net in onze showroom en nu voor een actieprijs van 439 p/m beschikbaar.

Bekijk hieronder onze modellen en stel uw deal samen.

De gemakken van Private Lease

  • Eén bedrag per maand voor alle autokosten, exclusief brandstof
  • Schadeafhandeling & Allrisk Verzekering
  • Onderhoud & Pechhulp
  • Vervangend Vervoer
  • De volledige Justlease-ervaring

Avontuurlijk en vooruitstrevend Bekijk hier onze actiemodellen

Liever private lease?
€ 259,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

*Prijswijzigingen voorbehouden

De afgebeelde afbeeldingen worden getoond als illustratie en kunnen afwijken van de geconfigureerde en bestelde versie. Aan de betreffende afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Door het openen van deze website gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer. Ondanks de grote zorg waarmee deze site is samengesteld en wordt onderhouden, is het niet uitgesloten dat er onvolledigheden of onjuistheden in de opgenomen gegevens voorkomen. Terberg Business Mobility aanvaardt geen enkele aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te raadplegen. Aan de inhoud van de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De intellectuele eigendomsrechten, waaronder het auteursrecht, op het materiaal op deze website, komen toe aan Terberg Business Mobility. De toegang tot deze documenten houdt geen licentie of andersoortig recht in om de informatie aan derden te verstekken, te verveelvoudigen of te verspreiden zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Terberg Business Mobility. Indien u in het kader van de dienstverlening van Terberg Business Mobility persoonsgegevens verstrekt, worden deze door Terberg Business Mobility vastgelegd. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij door u zijn verstrekt. Bij de verwerking van persoonsgegevens handelt Terberg Business Mobility in overeenstemming met de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

HomeNissanActiesJustLease Private Lease Actie